Две страхотни театрални комедии в понеделник и вторник във ФКЦ

Новата седмица във Варна започва с две чудесни театрални комедии, които ще бъдат представени в зала 1 на Фестивален и конгресен център

На 11.10 от 19.00 часа е началото на комедията от Рей Куни "Откачена фамилия. Режисьор е Валентин Танев а от сцената ще ни забавляват Мария Сапунджиева, Валентин Танев, Димитър Баненкин, Кирил Кавадарков, Ева Тепавичарова, Анна Симова, Явор Костов.

Всеки от нас има случайни срещи в интернет, нали? Понякога една такава среща във виртуалното пространство може да се окаже съдбоносна. В чата момче и момиче неочаквано откриват, че бащите им... Това е началото на „Откачена фамилия” . Следват куп комични ситуации, резултат от Голяма лъжа.

На 12.10 също от 19.00 часа започва комедията по Жан Жак Брикер и Морис Ласег "Нашата голяма френска сватба" с участието на ерасим Георгиев - Геро, Светлана Бонин, Димитър Живков, Христо Бонин, Рада Кайрякова. Режисьор е Асен Блатечки.

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята.
Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.
Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.
Заслужава да се види, заради любовта, борбата за любов и последиците от нея.
Критиката твърди, че  Жан Жак Брикер и Морис Ласег са едни от най-успешните тандеми в новата френска драма.

Билетите до 50% от капацитета на залата се продават на касата на ФКЦ а промо един билет за двама от редовните цени може да бъде закупен от билетна каса театър "Българан"


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар