Тайните екстри, които хотелите предлагат на VIP гостите си

При резервация за пътуване много туристи задължително проверяват какви комплименти и бонуси предлага хотелът, който са избрали.

Луксозните места за настаняване разполагат с най-високо ниво на услугите, зашеметяващи лобита, декадентски спа процедури и добре обзаведени апартаменти, но някои предлагат удобства, които излизат извън рамките на общоприетото - като шоколад върху възглавницата или дори безплатен автомобил за периода на престой.

Обикновено по-горните екстри са рекламирани като начин за примамване на гости за една нощ. Повечето хора обаче не знаят, че някои хотели предлагат "секретни" удобства.

Те са толкова потайни, че дори опитни туристи няма как да знаят за тях, освен ако не ги видят. Бонусите варират по вид, а за да си гарантирате тези специални преживявания или подаръци, ще трябва да разчитате единствено на информация от уста на уста, да се считате за VIP или просто да оставите да ви изненадат при пристигането.

Много от тайните са толкова изключителни, че дори портиерът ще бъде объркан, ако го попитате за тях. За щастие, вие ще имате удоволствието да видите част от тези удобства, което ще ви даде предимство при резервация на следващото ви пътуване.

VIP пазаруване в Bulgari

Bulgari Hotel в Лондон предлага тонове пищни удобства на своите гости, но за VIP персоните наистина издига обслужването си на ново ниво. Важните гости използват личен шофьор, който ги води до един от магазините на Bulgari в Лондон. Той отваря врати специално за тях – един час преди или един час след работното му време.

World Series Trophy в хотелската стая.

Гостите на новия Fenway Park Suite в хотел Commonwealth имат интересна опция: те могат да получат директно в стаята си World Series Trophy и да се снимат с него. Цените на апартамента започват от 1000 долара на ноща, а той е пълен с безценни сувенири на Red Sox. Можете също така да видите стадиона точно пред собствения си балкон.

Насладете се на сапун Concierge

Viceroy Riviera Maya предлага на гостите си безплатен комплимент, наречен Soap Concierge (в буквален превод сапунен консиерж). Когато пристигат в курорта, гостите са топло посрещнати и лично придружени до вилата им. Тогава сапуненият консиерж пристига, за да обясни и да осигури разнообразие от сапуни, всеки от които предлага различен сетивен опит. След като гостите направят избора си, те получават персонализирани парчета сапун.

Личен гид по колоездене

Гостите на Rosewood Royal Suite - апартамент с четири спални, разположен в Private Residence tower в Rosewood Hotel Georgia във Ванкувър, получават широка гама от специални удобства, като консултант по гардероба и частен гид на обиколка по колоездене. В допълнение към тези предложения, гостите могат да се възползват и от дневни СПА процедури, както и от ястия, приготвени от личен готвач в апартамента.

Принадлежности за рисуване

Посетителите, които отсядат в Rosewood San Miguel de Allende’s Artesana Private Residences, се посрещат от триножник в тяхната стая, допълнен с бои и всички необходими инструменти, за да се създаде уникална творба, която можете да вземете вкъщи. Комплектът включва и специален статив за възрастни, както и за деца, така че в забавлението да могат да участват всички членове на семейството.

ИЗТОЧНИК: PROFIT.BG
Автор: Атанас Георгиев
Напиши коментар