ЕРП Север преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването по празниците

Електроразпределение Север ще прекрати извършваните по предварително изготвен график ремонтни дейности по мрежата в Североизточна България в периода 23.12.2020 – 03.01.2021 г. В посоченото време не се предвиждат планирани прекъсвания на електрозахранването на клиентите. В навечерието на коледните празници ще бъдат финализирани или временно прекратени текущите етапи от инвестиционни и ремонтни проекти на дружеството по рехабилитация на мрежата.Това съобщи пресцентъра на Електроразпределителното дружество.

Диспечерските центрове на електроразпределителното дружество следят денонощно, без почивен ден за непредвидени аварийни ситуации по съоръженията. При подобни условия ЕРП Север съгласува дейностите си с общинските власти, като разчита на тях за своевременното разчистване на пътищата, което значително съкращава времето за локализиране на аварии и възстановяване на електрозахранването в засегнати от лошото време райони. 61 дежурни екипa на електроразпределителната компания са в готовност да реагират своевременно при необходимост. Това съобщи във Варна Атанас Колев-управител на дружеството.

На разположение на клиентите на ЕРП Север, за подаване на сигнали в случаи на непредвидени смущения в електрозахранването и за информация, е денонощната телефонна линия 0700 1 61 61.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар