ВМРО Варна с феноменално силен мач в подкрепа на Иван Тодоров

Много емоционален ден и феноменало силен мач в подкрепа на Иван Тодоров организира ВМРО Варна. Общо събраните средства от спортната проява са 1463.90 лв.

В зала "Владислав" присъства семейството на Иван - неговите братя и баща.

От понеделник в щаба на ВМРО Варна ще бъде поставена кутия за дарения, която очакваме да напълним до отговорите на клиниките, до които са изпратени запитвания за лечение.

По този повод в интервю след мача, Доц. Д-р Николай Евтимов коментира липсата на квалифицирани лекари за борба със заболявания като будна кома и необходимостта от такива професионалисти. Футболната среща премина в дух на уважение и респект.

В ролята на селекционер влезе актьорът и евродепутат Андрей Слабаков. Вратата на ВМРО Варна беше охранявана от вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Срещата бе коментирана от известният варненски спортен журналист и коментатор Красимир Николов, а съдийството беше отредено на Димо Момиров.

Най- целеустремени от домакините се оказаха Живко Костадинов, Венцислав Сивов, Dimitar G. Dimitrov, Peter Nanovsky и Eemil Minchev. Гостите показаха майсторство в спорта, а най- отличаващи се : Пламен Казаков- легенда на Спартак Варна, Хари Харалампиев на Черно море и Георги Иванов- треньор на Черноморец Балчик.

След равен резултат бяха изпълнени интригуващи дузпи, отреждащи победа с 6:5 за отбора на домакините ВМРО Варна!
Автор: Владимир Николов
Напиши коментар