Веселин Марешки: Предупреждавах, че картелът ще вдигне цените на горивата

По повод призиви във Фейсбук към лидера на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки да оглави протестите срещу поскъпването на горивата, той коментира темата в личния си профил.
“Аз правя това отдавна с реални действия-знаете го добре. Разбира се, че подкрепям недоволните, но ще коментирам и друго. Не обичам фразата “аз казах ли ви”, но в случая е на място. Колко пъти преди повече от година предупреждавах, че ако гласувате за партиите от статуквото, това ще се случи?! “Каквото поръчаш, такова ти сервират”. ВОЛЯ отправи много ясни послания какво ще направим с цените на горивата, ако спечелим изборите. За съжаление, повечето хора, отново се довериха на онези, които по един или друг начин са свързани с картела и си затварят очите, когато той съдира кожата на народа. На следващите избори помислете по-добре кой реално прави нещо по този проблем и кой ви лъже! “,
написа политикът в социаната мрежа. Марешки припомни, че има готов план срещу картела в горивата и ако избирателите му дадат доверието си на следващите избори, ВОЛЯ ще го изпълни.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар