„Възраждане" – Варна номинира 4-ма души за евродепутати

Структурата на „Възраждане" във Варна излъчи 4 номинации за листата на партията с кандидати за евродепутати. Предложеният списък представи депутатът Коста Стоянов, предаде репортер на Moreto.net.

За водач бе посочен Станислав Стоянов. Варненецът е един от учредителите на „Възраждане". В момента е член на комисията по външна политика и в комисията по въпросите на ЕС в парламента. Втората номинация е за председателят на партийната структура в Берлин Рада Лайкова.

Издигнати са още журналистът Петър Волгин и икономистът Виктор Папазов.

Сред основните приоритети на „Възраждане" за ЕП на първо място е референдумът за запазване на българския лев, след това референдум за членството ни в НАТО.

„Съюзът на практика разоръжи българската армия и дори в момента границата ни не се охранява от наши войници, а от чуждестранни. При всички положения трябва да усилим българската армия", каза Стоянов.
Друг приоритет е сфрмирането на екип за предоговаряне на условията за членството ни в ЕС. Много от политиките са против българските национални интереси, смятат от „Възраждане".

„Приоритет е и Шенген без мигранти. Мигрантската криза в момента е много сериозна и тепърва България ще търпи сериозни щети от това. Да усилим българската армия и чрез нея да защитаваме границата ни", коментира още Стоянов.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар