Турция си поиска части от България, а вие зяпате

Патриоти ли сте наистина? Или сте някакви тайни мелези, които се представят за българи? С неясна кръв – $ положителна? Със страхливи цигански сърца? Жалки „интернационалисти“, закърпени глобалисти, а иначе „никъдници“ /по Увалиев/, за които България е нещо мътно? Един евреин навремето грозно напсува православието, а вие не премигнахте дори. Сега Местан си играе на кърджалия – и пак си траете. А пък негов ортак си позволява да казва, че там където се говори турски, е Турция. А вие мълчите. Ясно е, че ще мълчите. Едно Аспарухово не можете да оправите – пак беше залято от калните води на европейския ни напредък – та България няма да ви заседне. Въпросът е, защо мълчите? От страх? От глупост? Или защото сърцата са ви лоясали? Правите се, че ви интересуват дивашките игри в образованието, когато Историята се пренаписва. Тогава се обаждате, понеже има далавера – можете да се изпъчите като „патриоти“. А сега мълчите, когато ви отмъкват части от България. Турците – нищо, никога! – не казват случайно. Дали не си мислят, че България се управлява от хора с овчи души? Защо пък да не си го мислят? Вечното мекере Соломон – същият, който изрече „Майната му на православието“ – преди няколко дни предложи на новия американски посланик Рубин НАТО да изгради военноморска база тук. Дори Рубин се смаял от тази глупост. Хубаво – нека сега някой да го пита, как ще коментира думите на ага Семир Ялчън: „Където и да се говори турски език, за нас това е част от нашата родина“.

Вече нямаме граница с Турция. Тя ще се пазари до безкрайност със зелките от Брюксел и ще си играе с границата като с шлюз на преливащ язовир. Ще вдига и сваля преградата пред калната река – когато й скимне, за кеф на агите. Граница нямаме – а сега ви казват, че си искат и земите. „При нас сте били, при нас и ще бъдете“ – схващате ли това? Външният министър Митов не е по-малко мазен от Местан – да се съберат да опържат една тулумбичка в Кърджали – проатлантическа и пр. Но да питат Местан – с фес ли да се яви Митов, или е още рано. Местан ви се изплю в сурата, когато се „скри“ в турското посолство – за да ви каже, че не сте държава. Сега храчката му е още по-отровна – щом води на конгреса си някой, който иска да анексира част от България. Тоя мазник Местан ли ще е новият турски губернатор? И защо ви е страх пък точно от него? Главният прокурор иска да се премахнат бурките – а пък турците си искат Кърджали, Разград, Търговище и всичко останало. Коя държава ще търпи това?

*** А Народът, с верния си инстинкт, настоява да се разрешат доброволни отряди за опазването на границите ни. Властта обаче пак се потрива, увита в овчи кожи. ***

Автор: Кеворк Кеворкян Други публикации на автора можете да намерите на kevorkkevorkian.com  , както и в сайта Всяка неделя, който представя звездни моменти от легендарната програма „Всяка неделя“. Още видеосвидетелства може да видите във видеоканала Kevork Kevorkian-Vsyaka nedelya.
Автор: Атанас Георгиев
Напиши коментар

Стоян-1
Националистите се обявиха с протестна декларация срещу протурската партия ДОСТ и настояха за нейната забрана и прокурорско преследване на учредителите й АТАКА е силно обезпокоена от създаването на неоосманска партия в България под турското име "ДОСТ". Възмутени сме и от бездействието на българските правоприлагащи институции пред лицето на поредния агресивен акт на Анкара, насочен срещу териториалната цялост и националната сигурност на България. Това заяви в декларация от парламентарната трибуна народната представителка от АТАКА Магдалена Ташева. От партията на Сидеров настояват за забрана на новоучредената ДОСТ като противоконституционна и сезиране на прокуратурата за антидържавната дейност на Лютви Местан, Хюсеин Хафъзов и останалите учредители, както и за отзоваване на турския посланик Сюлейман Гьокче. Според националистите, онова, което ислямистите Лютви Местан, Хюсеин Хафъзов, техните последователи с български паспорти и турските им ментори наричат "политическа партия", е откровена маша на тур
Стоян-1
Когато Волен говореше за турските териториални претенции и ги разкриваше, днешни журналисти го определяха за фашист. Когато Волен пишеше книги за ционизма, днешни журналисти го определяха за фашист. Когато Волен водеше хиляди тв предавания и написа хиляди статии за турските агенти в Българско, днешните журналисти го определяха за фашист. Малко сте чели и малко знаете, днешни журналисти. Ама така е най-лесно - плюй. Без да си чел и без /почти/ нищо да знаеш.