Пламен Николов от ИТН взе мандата

Представителите на" Има такъв народ" Филип Станев, Тошко Йорданов, Станислав Балабанов, Ивайло Вълчев, Пламен Николов влязоха в сградата на президенството, за да получат първия, проучвателен мандат от президента Румен Радев.

Пламен Николов прие мандата от държавния глава с думите, че за него е изключителна чест и отговорност. 

До последно продължаваха догадките кой ще е премиерът, който ще бъде номиниран на ръководи правителството, излъчено от "Има такъв народ" от 46-то Народно събрание, без да има сигурност и яснота, това правителство ще получи ли нужната му подкрепа. Няколко дни беше спрягано името на адвокат Петър Илиев, в президентството влезе обаче депутатът Пламен Николов, който така се очертава като по-възможната номинация.

Пламен Николов е завършил Софийския университет, доктор по философия и Право", има и специализация в Австрия. 

Представянето на Пламен Николов на сайта на "Има такъв народ"

Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Към момента Пламен Николов е депутат от "Има такъв народ" от Шумен. 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар