Костадинов за ПП: Ако тези предатели извършат държавен преврат, ние ще организираме контрапреврат

"Това, на което станахме свидетели в пленарната зала, е поредната позорна сцена от поведението на една позорна партия - ПП. Ние тази простащина повече няма да я търпим. На трибуната излизат хора, които говорят мръсотии, те са позор за човешкия род". Това заяви на брифинг лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов относно напрежението в пленарна зала преди минути.

"Съществото Манол Пейков, както и другото подобно същество, в момента, в който станат и излязат да говорят от трибуната, оттук насетне ние ще ги сваляме веднага", закани се Костадинов и допълни: "Тези хора, нямат право вече да представляват никого, освен себе си и Американското посолство. Тези хора опозориха Народното събрание. Тези хора трябва да лежат по затворите за национално предателство".

По думите му най-добрият избор за бъдещето на България са нови избори.

За физическата саморазправа в парламента Костадинов заяви: "Ние не сме в детската градина, за да се ритаме. Ако решим да направим нещо, няма да бъде ритане".

"Истината винаги излиза на бял свят. Провокаторите от предателската формация - ПП или по-точно ШШ - шарлатани и шпиони, нямат право да говорят от парламентарната трибуна от момента, в който стана ясно, че са съгласували своите бъдещи назначения на службите с чужди посолства", подчерта Костадинов.

"Тези нагли типове дори в момента, въпреки че са "хванати на калъп", продължават да обвиняват нас, че защитаваме интереса на Русия", заяви той във връзка с изтеклите записи на ПП-ДБ. 

И допълни: "Ако тези предатели си мислят, че ще направят правителство, с което да окупират държавата и да извършат държавен преврат, ние ще организираме контрапреврат", обяви Костадинов.

dariknews.bg


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар