Целта на "Възраждане" - да управлява България самостоятелно

Целта на „Възраждане” е да управлява България самостоятелно. Нашата подкрепа ще продължава да расте, докато не станем първа политическа сила". Това заяви пред Нова телевизия лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов, която се оказа седмата формация, която влиза в новия 47-ми парламент. Това го направи по-пъстър от очакваното и затруднява възможностите за съставяне на кабинет.

"Ние многократно сме заявявали, че не гледаме партиите като имена, а като програми и платформи. В тях няма разлики по отношение на политиките. Никой не коментира демографския проблем. Здравната и образователната криза също са еднакви застъпени при тях”, обясни той.

„Нашите избиратели искат нормален и спокоен живот. Всички ние страдаме еднакво от наложените ограничения.

"Аз смятам, че правителство ще има, защото такова е желанието на Американското посолство, което управлява политическите процеси у нас. То обаче няма да бъде стабилно", заяви още Костадинов. Лидерът на „Възраждане” се обяви и против въвеждането на еврото. "Условието за подкрепа на президентските избори ще е отпадане на принудителната ваксинацията и на зеления сертификат в България", обясни Костадинов.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар