Богомил Бонев закопа Цачева! Показа, че дипломата й от Юридическия е фалшива (СНИМКИ)

Истинска предизборна бомба хвърли бившият вътрешен министър Богомил Бонев. На личния си фейсбук-профил той публикува снимки на две дипломи от Юридическия факултет в Софийски университет – едната е неговата, а другата на Цецка Цачева. Ето и какво написа Бонев в коментар публикацията си: „Две дипломи. Едната е истинска - тази с печатния номер ;) Заради питанките, че съм завършил за три години ЮФ - нямах време, индивидуален план - две за една. Но пък Цецо го е завършил у ВИФ за два месеца“ От снимките ясно се вижда, че номерът на дипломата на Бонев е изписан с печатни цифри, докато в тапията на Цачева номерът е написан на ръка. С това бившият вътрешен министър хвърли сериозни съмнения около оригиналността на дипломата на кандидата за президент на ГЕРБ. За да стане още по-интересно, Бонев публикува и нови снимки на дипломата на Цачева. Те са напълно идентични с единствената разлика, че на едната името на шефката на парламента е „Цеца“, а на другата „Цецка“ „Е, как й е името на Шарън Стоун“, пита иронично генерал Бонев.


Автор: Даниел Русинов
Напиши коментар

Mitko Bozhinov
Ееех 26 години не я направиха тази ЛУСТРАЦИЯ , ако я бяха направили , сега нямаше да го има този Парламент и това Правителство и тази Тема !...
Cwetanka Caèwa
Само компетентните органи си мълчат
КРАСИМИР
иване !!!!! какъвто генерал е твоя ИДОЛ тиквата толкова и плевенската черноглава овца е висшистка а също и ти си толкова умен колкото тях както иостаналите герберасти които ближат насрания задник на ТИКВОЧА !!!!!!
Орхан
Във Фейсбук един върлпод дръжник на Цеца (Цецка) я нарече по-мъж от генерал Радев. Та го питам този поддръжник той за Цеца или за Цецка говори. Драги герберисти, всички сте фалшиви като онези 50 лева от желязна шина, сечени през 1943 година. Даже и сте много пъти по-фалшиви, защото те са били платежно средство, а вие все още не сте наясно със себе си какво средство сте.