За уюта на РЗОК-Варна — блясък, чистота и сигурност

Репортер на СПЪТНИК, минавайки пред сградата на варненския клон на НЗОК, ахна от екстериора и интериора на сградата. Както се вижда от снимковия материал, сградата лъщи от чистота, кошчетата се изпразват редовно и посрещат посетителите с приказния си външен вид.

Разбира се, почистването най-вероятно излиза на сградата златно, но ефект определено има и той се вижда у блестящите от радост и удовлетворение очи на "гостите" на сградата.

Най-вероятно РЗОК-Варна е взела пример за интериорните си решения от проектите на водещи специалисти в архитектурния бранш. Тези концепции включват красива дупка в тавана във формата на завита с чаршаф птичка,

както и висящи орнаменти, за които явно Пожарната във Варна е изказала одобрение.

От ръководството по поддръжка на сградата въвеждат смела и все още твърде противоречива практика лампите, които се намират на тавана, да се оставят без капаци. Това интериорно решение би трябвало да води до енергоефективност, като с по-малка мощност се постига повече осветеност.

Излизайки от РЗОК-Варна човек може да попадне в прекрасна оградена градинка. Тя е осигурена, за да улеснява всички, които се чудят къде да изхвърлят своите отпадъци, а и за да е по-лесно на сметосъбиращите компании. Те могат да обслужват градинката веднъж на 6 месеца и дори още по-рядко, като влязат с лопати в нея.

Редакцията на СПЪТНИК поздравява ръководството на РЗОК-Варна за добре свършената работа и апелира пред НЗОК за повишаване заплатите на ръководителите на районната здравноосигурителна каса, както и поощряване на държавните служители с бонуси, заради иновативните архитектурни подходи.

П.П. Черното цветенце на входа е прекрасно. Предвид цвета му, обаче, не е ли по-добре цветята да бъдат две?
Автор: Атанас Георгиев
Напиши коментар