Варненци канят кмета Портних, Лиляна Павлова и Стоян Пасев да минат заедно по моста

Варненци отправиха призив към кмета на община Варна Иван Портних, към министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и към областния управител на град Варна Стоян Пасев да пътуват заедно от Аспарухово до центъра на Варна утре сутринта.

Идеята на гражданите е политиците да разберат и да преживеят сами ужаса да тръгнеш за работа сутринта и да пристигнеш на обяд. Времето, за което се преминава Аспарухов мост, е същото, като това, за което се стига до Велико Търново, пише до СПЪТНИК потърпевш жител от района.

Жителите на засегнатия от бепрецедентни задръствания район Аспарухово информират тримата политици, че ще им осигурят коли за придвижването до центъра на Морската столица.

До момента нито кабинетът на кмета, нито общинският съвет, нито пък Областна управа е излязла с реални предложения за решаване на проблема. Изключаем абсурдното предложение за заобиколния 72-километров маршрут за достигане до центъра на града.

За коментар на ситуацията и въпроси бяха потърсени и Иван Портних, и Стоян Пасев, но никой от тях не си вдигна телефона.

Дали това е защото СПЪТНИК не е сред наредените под прозорците послушни медии?

Припомняме, че Жители на град Варна се събират в новата група "Варна иска нов Аспарухов мост", за да обсъждат възможните варианти за изход от терора върху варненци, вследствие от некачествените решения и неадекватни мерки, както на местната власт и централна власт, така и на КАТ-Варна.

Ако някой от жителите на Аспарухово желае да повози Портних, Павлова или Пасев, да ни пише на страницата на СПЪТНИК.
Автор: Атанас Георгиев
Напиши коментар

Росана
Геновева Манолова,бях в тролея,и за един час стигнах от Центъра до спирка "КАЛИН",след което слязох и продължих пеша по моста до Центъра.Вие къде бяхте тогава?Не мисля,че ви видях на моста.Обуйте обувките на другите,извървете техният път и тогава говорете.Перефразирах древна китайска поговорка,уточнението го правя специално заради Вас!!!!!!!!!!!!!!
патладжана
Два тунела са нужни. По евтини са. Боко да докара тунелопробивни машини от метрото. Нали все се пъне, че ставало бързо.
Ненов
Този алкохолик Потник да си вдигне телефона.Поканете го на алкохолна екскурзия по моста. :) :)