Стоичков изригна и направи Бойко Борисов на пух и прах

Най-успешният български футболист Христо Стоичков от близкото минало пророкува, че бъдещето на ГЕРБ е подобно на НДСВ. ГЕРБ ще се превърне в бутикова партия и постепенно ще изчезне, като тук там останат организации, за да напомнят, че такава партия е имало, предава skandalno.net. Тя няма политическо бъдеще, защото се състои от група хора, които искат властта на всяка цена и наивни избиратели, които я припознаваха за нещо различно от досегашните. А в нея няма нищо различно, а просто прегрупиране на хора, които искат да са в политическата върхушка. Стоичков беше категоричен, че Бойко Борисов никога няма да се върне на власт, защото хората са го разбрели какъв е. „Неговата групировка, която си я направи, за да грабне властта в страната ще стане като НДСВ и ще се саморазпадне. Тя е създадена изкуствено, а обществото изкуствени формации не търпи. Зад нея няма истински симпатизанти, истинска членска маса, а само хора, недоволни от предишното управление. Но дори и тези хора не са толкова прости!“ Камата припомни как преди две години Бойко Борисов се оплака, че си яде сам филията в къщата си и няма никакви приятели, нито семейство, нито хора, на които да се довери. „Така и ще продължи да бъде сам!“, категоричен беше Стоичков. Голмайсторът от Световното в САЩ призна, че не е усещал лично на гърба си порочните методи от жестокото и недалновидно управление на ГЕРБ, защото просто не се занимава с бизнес, но пък каза, че много негови приятели са били пряко засегнати, смачкани са, фалирали са и от тях знае много за големите далавери на вече бившата власт. Стоичков смята, че кампанията против него е инсперирана от Борисов. Той смята, че експремиерът съзнателно кара хора като предприемача Красимир Дачев да го обвиняват в различни неща, защото името Стоичков все още „продава“. В момента предимно слухове.

СПЪТНИК винаги горещо е помагал на независимите частни сцени! Защото нашата любов и съпричастност е тяхната единствена субсидия! Да го направим заедно сега! ТУК!
Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар

Ivan
Отличен футболист. Само не знам как прави анализи човек,който се провали като треньор където стъпи и единствената му гордост като родител е,че дъщеря му псува на седем езика.