Нов свят без пари ще градят варненци с безплатна размяна на стоки и услуги

Има път към щастието и то е в Споделянето, пише Никола Куташки в събитието във Фейсбук, озаглавено като Свободна размяна на стоки и услуги във Варна.

В свят, който ни казва, че всичко има стойност, ние казваме, че за нас не е така, продължава той. Кой може да каже колко струва един домат, отгледан от семейство с много Любов, нежност и грижа? Домат, който е обгрижван като малко дете, на който често са пяли песни и е попивал от Любовта ни.

Организирам всеки втори и четвърти вторник от месеца, на пазара в Чайка, БЕЗПЛАТНА РАЗМЯНА на стоки и услуги. Стоките може да са хранителни и нехранителни. Можете да донесете всичко, което няма да ползвате вече, за да го размените за нещо друго, което ще ви свърши работа. Можете да донесете всякаква годна за консумация храна. Също така- дребна техника, дрехи. На по-обемистите неща, които предлагате, можете да донесете снимки и там да ги покажете на хората. Те ще преценяват вече какво, колко и с кого да разменят. Всичко, което бъде донесено, и не намери нов собственик, се прибира отново от този, който го е донесъл!!! На място ще има и тетрадка, в която всеки ще може да запише услугата, която иска да размени с някого другиго. Щастието е пълно, когато е споделено. Заповядайте! Нека започнем заЕДНО да сътворяваме Новата Земя, Свят без пази, където хората се занимават с това, което обичат, и разменят творенията си, в каквато и форма да са се проявили. Така и милата ни планета, ще си поеме дъх от консуматорския начин на живот, който я убива.

Първият безплатен пазар ще се проведе на 12 април 2016 г. от 15:00 до 18:00 на пазара в  кв. "Чайка".
Автор: Атанас Георгиев
Напиши коментар

Юлиана
Радвам се, че споделянето, основано на Любовта се повече се разраства!