Граждани: Какви винетки? Вижте си пътищата!

Бесни шофьори блокираха път, тирове се въртят по ледовете. Изнервени шофьори блокираха пътя между Мездра и Ботевград, научихме от tribali.info. На баира при Новачене два тира са се завъртели и това затруднява нормалното минаване в двете посоки. Автомобилите, които идват от Враца и Видин, минават спокойно към София, но идващите от столицата чакат на дълга опашка, която вече е няколко километра. На проблемния участък вече пристигна полицейски патрул, който да регулира движението, но преди това бесни шофьори спряха в насрещната лента, за да не могат да минават и тези, които пътуват към София. На практика около 20 минути движението и в двете посоки беше блокирано. Полицията започна да пропуска през определен интервал автомобили в свободното платно, а скоро се очаква и тежка техника, която да изтегли камионите. Всяка зима в този участък стават инциденти с ТИР-ове, които се движат с летни гуми или пък заради непочистения сняг. Ситуацията за пътуващите днес става още по-тежка, тъй като се очаква засилен трафик на изхода на курортите и на входа на големите градове. Има сигнали за непочистената магистрала "Тракия". Как протича вашето пътуване?


Автор: Виктор Александров
Напиши коментар

Красен Марков
Ей ПАРАЗИТ BULGARICUS, ако НЕ КРАДЯХТЕ толкова много от народа, нямаше изобщо да има такива статии за споделяне... 44 цирея да ти излязат на осрания задник!
Васил Пътна Помощ Хасково
А бе на тебе ОВНЬО овцете да ти кажат ,че в ШВЕЙЦАРИЯ винетката струва 40Евро и пътищата са сухи а отстрани има 2 метра сняг-не 20см.,ами ако падне техния сняг при нас-винетката 4400 Евро ли ще струва?
Bulgaricus
Тия путлерски страници, режисирани от Санкт Петербурк, които имат даже един и същ управленчески панел не Ви ли писнаха вече, че ги споделяте като овце? Винетката струва 44 Евро. За 44 Евро - толкова.