Нов вид измама! Мними компаньонки изнудват мъже

Нов вид измама тръгна в София. Мними компаньонки изнудват нищо неподозиращи мъже за транспорт. В МВР за момента имат информация за един подобен случай, но според потърпевши те са повече. 

Именно това се случва преди ден на Росен Дуков, когато непозната жена звъни на вратата на жилището му и му иска сумата от 30 лева, съобщи БНР. Дуков е графичен дизайнер. Всичко за него започва, когато непознатата звъни на вратата на апартамента, в който работи и живее. Заявява, че е проститутка и че младият мъж ѝ дължи пари за транспорт, защото я е поръчал, а не е спазил уговорката си.  

Според Росен измамниците разчитат основно на притеснението на хората в такава ситуация - които предпочитат да платят несъществуващия транспорт, само скандала да приключи по бързо. 

След случая Росен Дуков публикува в социалните мрежи разказ за него. Обажда се и на свои приятели, които му разказали, че това е нов вид измама, станала популярна в София от близо месец насам. В Столичната полиция също работят по случая, като се изясняват всички факти около него. 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар