Какво вещаят звездите за 13 април

Хороскоп за 13 април от Антония Мечкова
ОВЕН (21.03 – 19.04) В сряда вие и Телци сте доста нетърпеливи за осъществяване на идеи за промени. За да сте сигурни в положителния развой на нещата, обаче трябва да бъдете и много предпазливи, иначе рискувате те да се объркат и в последната минута. Условията ще се подобряват, Овните могат да разчитат на късмет, направили са си го с дълга и старателна работа, а и днес следва да продължат.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) Тази сряда сте критични към околните, не ви се чака като на Овни за делови промени. А те са съвсем близо, с добросъвестна и упорита работа сте си подготвили основата за доходни проекти, за кариерно развитие. В повечето случаи Телците тръгват в посока, за която отдавна мечтаят, дано съумеят бързо да привлекат съмишленици за бъдещите си изяви, пак показват находчивост.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) За сряда имате доста делови задачи, не се поддавайте на уговорки на близки как да спечелите бързо и повече. Сега част от Близнаците имат да изчистват проблеми с приятели и познати, вероятно е настъпило някакво охлаждане в отношенията. Вашата коректност и жизнерадост ще възстановят разбирането и сътрудничества, хората са уверени: могат да се опрат на вас. Заедно успявате.
РАК (21.06 – 21.07) В сряда работата ви е доста, но върви. Раците хич да не се унасят в размисли, че биха могли да се натъкнат на пречки и неразбиране, да не си измислят несъществуващи ядове. Използвайте момента, когато идеите, хрумнали ви в трудни времена, ще дават сладки плодове – за едни по-големи печалби, за втори по-престижни постове, за трети - лидерство в екип. Шансът е с вас.
ЛЪВ (22.07 – 22.08) В сряда уреждате делови и финансови въпроси, но Козирози едва ли разбират подхода ви. При Лъвовете неяснотите се задържат и през следващата седмица, трябва да бъдат по-бдителни. Някои губят приятели и партньори, но ако се замислят – хората не са поддържали най-искрено връзката. Та всяко зло – за добро. Кариерата ви върви, пък наблегнете на творческата страна на работата.
ДЕВА (23.08 – 22.09) Уж делата ви вървят, но и вие трябва да бъдете по-бдителни. Ако шефове и партньори искат да променят нещо, Девите да предлагат сериозно и смело, не да правят мили очи на този и онзи. Пред идеите ви ще има пречки, но щом като упорствате, а и сте по-оперативни – резултатите ще са по-добри. Някои отлагат днешна работа за утре и вдругиден, вечерта ще разберат: сгрешили са.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) В сряда чистите задачите една по една, до вечерта няма да остане недовършена работа. Везните са си направили амбициозна програма и ще се стараят да харесат на шефове и колеги, да си пробият път напред в службата. Ако сте намислили и някакви промени у дома, ще пресмятате по сто пъти какво и защо купувате, май си отказвате удоволствия с цел да пестите. Ще има и признание.
СКОРПИОН (23.10 - 21.11) Тази сряда уж имате добри партньори и съмишленици, а още при първите трудности трябва да поемате и техните грижи на гърба си. Скорпионите ще се справят, но е напрегнато, пък и може да се подразнят от някакви приказки в екипа, намирисва им на интрига. Можете да се справите и с нея, не пилейте емоции, времето и спокойствието са много важни за успеха на личните изяви.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) Днес вие и Риби трябва да се справите с някои по-стари проблеми, напоследък не сте най-стриктни към сроковете. Група Стрелци не са и във форма, доста купони са им се събрали, нали е пролет... Ако си откривате грешки в общуване с колеги и познати, извинете се, наваксайте пропуските и ще ги амбицирате да упорстват. Има и хора от знака, които не си признават, камо ли да се поправят.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) Сряда предлага на вас и Риби нови делови шансове, едва ли ще харесвате предпазливостта и консерватизма на Лъвове. Козирозите да се готвят за нови задачи и пътища, пък ако съчетаят това с повече общуване и флиртове, пак добре. Мнозина от знака като че ли се интересуват главно от възможностите за печалби и кариера, има вероятност скоро да им предложат и лидерство в екип.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) Тази сряда е добра за деловата ви изява, макар че на вас ви се струва – стоите в дебелата сянка на влиятелни близки и други шефове. Водолеите да насочат вниманието си към проблемите в работата, изискват се находчиви, но по-бързи решения. Ще се справите със ситуацията, оценявате точно риска, а и опитът ви е завиден. Колеги и познати ще признаят далновидността и майсторството ви...
РИБИ (20.02 – 20.03) Сряда носи на вас и на Козирози нови делови оферти, но вие ще търсите начин да изпълните и някои отдавнашни идеи. По това Рибите приличат на Стрелци, може да са амбицирани от неразбирателства с шефове, колеги. Няма да превъзпитате хората, но анализирайте още веднъж дали и вие не сте им дали повод за огорчение, има време да подадете ръка за мир и укрепване на съюза.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар