Какво вещаят звездите на 12 април

Хороскоп за 12 април от Антония Мечкова ОВЕН (21.03 – 19.04) Уж напоследък сте по-спокойни за доходите си, но въпреки това не харчете с лека ръка, ще си навлечете проблеми. Овните да дават тон и на Лъвове влиянията ще се задържат до четвъртък. Ако започвате нов проект, работата ще спори, организирате колеги, партньори. Но отсега подготвяйте и други идеи, приключите ли с начинанията, не бива да се отпускате на стари лаври.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) Във вторник не бързате по рутинните си делови задължения, напоследък сте изразходвали доста енергия. Някои Телци чакат и похвали, награди за приноса си. Е, не е време да загърбвате развоя на нещата в служебната сфера, може да ви отнесат далече от вашите очаквания. Не пренебрегвайте оферти за изяви, които ви се виждат малки, непрестижни. На път също бъдете по-предпазливи.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) В сила са препоръките от уикенда да избягвате спорове с близки, но вече надали ще ги слушате да отстъпвате. Част от Близнаците не са много оценени в деловата сфера, а са хвърлили толкова енергия. Потърпете, ако можете – помогнете на колеги, познати и близки. За момента сте спокойни за финансите си, а отзивчивостта към чужди грижи откроява уменията ви, печели симпатии.
РАК (21.06 – 21.07) Във вторник се разминавате с Лъвове, които държат на стари делови идеи, а вие чакате нови шансове. Раците да не прибързват, възможности за изява ще се отворят, но да си изясняват нещата докрай. И да не поемат много ангажименти наведнъж, рискуват грешки, изнервяне. Търпеливи и задълбочени привличат вниманието на влиятелни личности, стъпка по стъпка правят добра кариера...
ЛЪВ (22.07 – 22.08) Този вторник като Овни сте доволни от приходите, но не развързвайте много кесията. Лъвовете едва ли ще убедят Раци да се заемат със стари делови идеи, но за себе си така са по-сигурни в изява и приходи. Дано сте и по-упорити, някои отстъпват от първоначалния замисъл, после пак го подхващат. Време е да потърсите и допълнителна информация за плана си, за да сте по-успешни.
ДЕВА (23.08 – 22.09) Връщате се към делови проблеми от миналия четвъртък. Едни Деви са намерили решение, за реализацията на което ще влагат цялата си енергия, компетентност и упорство. Е, ако някоя уговорка с близки отпадне, след време ще наваксате. Други от знака се включват в проект на шефове, също им е от полза, а ще помагат и на колеги, в екипа отличават техния професионализъм.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) Вторник ще накара вас и Скорпиони да бъдете по-общителни с колеги, партньори. Група Везни имат чудесни планове, някои и по-мащабни за изява и печалби, ще трябва да привлекат съмишленици, сътрудници. Убедителни сте, ще ги запалите за новите идеи, мнозина бързо се утвърждават като лидери в кръга си. Даже да забравите нещо в работата, притичат ви се с нужната услуга.
СКОРПИОН (23.10 - 21.11) От петък задачите ви се трупат, но сега вие и Везни винаги намирате време да размените една-две думи с колеги, познати, роднини. Ако Скорпионите са уредили точно финансовите отношения с околните, няма да е мъчно, напротив, с шегите ще дойдат и уговорки за начинания, помощ в по-трудни дела, приятни изненади. Неуредени проблеми създават нов яд, бъдете предпазливи.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) Във вторник вие и Риби внимавайте с информация и на път, да не пропилеете шансовете си за печалба. Уж Стрелците се разбират лесно с околните, а сега нови познати не са съвсем точни при поемане на задължения. Вечерта може да се окаже, че напразно сте се морили цял ден, постъпленията се бавят или са далече от желаното. Не пилейте повече време, мислете за други начинания.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) Вторник ви зарежда с амбиции и енергия за изява, приходи, кариера. Много Козирози упорстват да изпълнят натоварената си програма, може да поемат и ред обществени ангажименти. Ще ви дойде нагорно, а ако се оплачете от умора – няма да ви разберат, близки също очакват ваши услуги. Ще се справите с всичко, но е нужен отдих, щадете силите си, трябват и на нов пост.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) Във вторник не давайте воля на свободолюбието си, деловите ви задачи са трудни, трябва да се ориентирате бързо в многото пречки. Водолеите са си правили една сметка, а нещата се развиват по друг начин и на моменти няма да знаят как да действат. Не се поддавайте на страха и не зарязвайте начинанията си. Ако уреждате семейни неща – ОК, но да се хвърляте в авантюри не е време.
РИБИ (20.02 – 20.03) Във вторник като Стрелци трябва да внимавате на път и с информация, може би сега ще решите да правите и промени в партньорства. Рибите имат високи амбиции и са готови да работят упорито за постигането им, а ако околните си пестят силите... Подскажете им, че могат да свършат къде повече неща, пък ако не щат, намерете си по-подходящи сътрудници. Действайте внимателно.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар