Ученик падна от движещ се автобус, счупи зъби

16-годишно момче е паднало от автобус, изпълняващ специализиран превоз от Лом към с.Дондуково, съобщиха от ОД на МВР Монтана. Инцидентът е станал вчера следобед на ул. "Д. Благоев" в с. Василовци. Водачът В.Б./53 г./ от гр. Лом е извършвал специализиран превоз ученици с автобус "Мерцедес 0-303", собственост на монтанска фирма, съобщи Дарик.

По време на движение преди спиране срещу имот № 113 водачът отворил вратите на автобуса и возещият се като пътник 16-годишен ученик от с. Василовци паднал от отворената врата, при което му е причинена средна телесна повреда - фрактура на китката на дясната ръка и са избити 4 от предните му зъби. Пострадалият е настанен в МБАЛ Лом под наблюдение, без опасност за живота.

Водачът е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство алкотест, като тестът е отрицателен. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. На водача е съставен акт. Работата по изясняване на случая продължава РУ Лом.
Автор: Атанас Георгиев
Напиши коментар