Приятел на водача с БМВ-то, което свали светофара, сипе заплахи в редакцията на СПЪТНИК (Запис)

Паткан умрял, ще те е*а в задкомпютърната мишка, караш ме да те намеря къде си и да ти се случи случка

Някои младежи се вземат прекалено насериозно. Те гледат твърде много филми и слушат твърде много истории за мутренските времена от 90-те години. Долу-горе около 96-та година мутрите си позволяваха да заплашват журналистите, спокойни че са недостижими за полиция, съд и прокуратура. Героят на настоящата случка вероятно си е въобразил, че е някаква мутра от онези години, и в естествен или изкуствен прилив на адреналин, включил високоговорителя и надъхван от другарчетата около него, си позволява да сипе заплахи срещу журналист. Че му липсват първите 7 години възпитание - видно е за всеки, който чуе разговора. Някак си времето, в което растем, ни е накарало да свикнем с това, че огромната маса от младежи са именно такива - невъзпитани, мислещи се за недосегаеми от закона. Но в този случай има нещо повече, нещо извън "нормата" на невъзпитания наперен младеж. Тук наблюдаваме пълно незачитане на институциите медия, полиция и съдебна система. Държанието на въпросния "биткаджия" отива твърде далече. То е силно възмутително и се отличава с особена дързост - той се обажда на журналист и заплашва със саморазправа. Налице е посегателство срещу свободата на словото. Той си позволява да говори подигравателно за полицаите и за институцията МВР, с думите "Към господин полицай ли ще се обърнеш ве" и "някакви тъпи следователи". Използвайки жаргонното съществително "процедура", вероятно "биячът" си представя сцена, в която той млати журналиста. Агитката на батката смело ръкопляска и мучи около него, давайки му акъл какво да говори и псувайки репортера ни. Ето откъси от репликите на младия бабаит. Разговора в целия му обем можете да чуете в качения файл по-долу. Пак ще се видим и пак ще се срещнем и да не стане така, че нацепената батка да ти нацепи главата, "предупреждава" наперено по телефона приятел на водача на БМВ-то, което няколко часа по-рано се вряза в светофар във Варна и го събори. На въпроса как се казва, батката отговаря: Аз се казвам "Ще дойда и ще ти го набия в устата, приятно ми е". Нашият журналист предупреди смелия мъжкар, че ако не смени тона, ще се обърне към органите на реда. В отговор водачът се наежи: Към кой, ве? Към господин полицай ли ще се обърнеш ве? Ако искаш извикай адвоката си и някакви тъпи следователи след "процедурата". Един от другарите му отстрани на изпроводяк приглася "Айде, ла*ай го, мърша, ш`ти е*а майката".

Кой е този "смелчага" ?

Няколко часа по-рано наш читател изпрати в редакцията ни снимки, на които се вижда как лек автомобил БМВ се е блъснал челно в светофар, находящ се на бул. "Христо Смирненски" във Варна. Подразнен от това, че журналистът ни в статията си го е нарекал "мускулесто момче", приятел на водача му звъни  и започва да заплашва, обижда, псува и желае да се срещне с него, "за да се разберем". Пишман биячът обаче явно не е особено хитър, тъй като направи голямата грешка да се обади от личния си номер, без да го скрива.

Ако колегите от другите медии, полицаите, представителите на съдебната система или възмутени граждани пожелаят да го потърсят, могат да го направят директно на номера му, а именно 089 847 0041.

Напоследък ставаме свидетели на тревожната тенденция водачи да слизат от определени марки возила и да пребиват други участници в движението. Само част от тези инциденти са биячите от Околовръстното,  Хулиганът от "АМ Тракия",  друг хулиган от Пловдив и така нататък, и така нататък. Назрява необходимостта МВР и Министерство на на правосъдието да предприемат съответните адекватни мерки.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар

Гъч
Хахаха ебати смешния келеш, сигурно 95-96 набор...
Kolev
Има само един женски коментар и той е в защита на лайносмука със светофара. Истината е че тъпата българска кифла се радва на такива селяндури , а държавата в лицето на полицията тотално не работи. За съжаление смешникът е прав - на кой ще се обадиш ? Няма на кого .няма полиция има хрантутници киото си взимат заплатите от такива мърши