Автомобили се въртяха във верижна катастрофа до Девня

В 13:36 ч е подаден сигнал за верижна катастрофа в района на Девня.

Свидетел разказа пред СПЪТНИК какво е видял от инцидента. По неговите думи белият ван се е движил в посока Шумен, когато синият ван прави ляв завой, за да се качи на булеварда. Свидетелят обясни, че при завоя си, синият автомобил е сякъл пътя на белия автомобил. При удара в синия ван белият се завърта. При завъртането си той удря трети автомобил Фолксваген Пасат-комби (вишняв цвят), а в самото комби се блъска четвърти автомобил - Лада Нива.

Говорителят на ОД на МВР-Варна Ивана Милева съобщи за СПЪТНИК, че полицията е на мястото на инцидента и все още изяснява причините за транспортното произшествие, но няма пострадали хора. Щетите са само материални.

На това място само преди 2 седмици стана друга катастрофа, при която два автомобила се сблъскаха. Очевидно това кръстовище е опасно и би било добре да се вземат мерки за осигуряване на безопасността на участниците в движението в района.

СПЪТНИК продължава да следи ситуацията. Очаквайте подробности!

Ако станете свидетели на инцидент или хубава случка, разкажете ми я на телефон 0988 76 21 25 или на ageorgiev.sputnik@gmail.com.
Автор: Атанас Георгиев
Напиши коментар