Хороскоп за 9 и 10 април

Хороскоп за 9 и 10 април от Антония Мечкова ОВЕН (21.03 – 19.04) Връщате се към теми от сряда. Овните ще се държат на по-заден план в екипи и компании, но от Деви да не го очакват. Мнозина от знака имат нужда от повече отдих и общуване с най-близки, само че ще организират ли времето си така. Необвързаните дами бързат да си намерят партньор в живота, склонни са на компромиси, а сега не е уместно. Не се хвърляйте в авантюри, не печелите.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) До следващия петък укрепвате сътрудничеството с близки и познати. Телците отдавна обмислят някакви планове, и да ги съветват да действат предпазливо и да отлагат, няма да слушат. Но сътрудници и съюзници подбирате внимателно, в работата ще има доста трудности. Резултатите от усилията ви ще бъдат завидни, доверете се на усета си. Свободните сърца може срещнат и любовта.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) В събота и неделя се палите бързо за спорове, но на вас и на Везни разправии с близки са ви противопоказни. Близнаците като Стрелците да поддържат по-умерено темпо, а и спокоен тон при преодоляване на пречки. Сега едва ли ще намерите съмишленици за новите си проекти, вероятно е да ви атакуват чрез женска интрига, скоро обстоятелства ще ви накарат да промените намерения.
РАК (21.06 – 21.07) През уикенда Лъвове ви напомнят да избягвате спорове с околните, излишно е да усложнявате отношенията си с тях. Ако това общуване вече не ви допада, пътуване и нови делови ангажименти ще помогнат да се измъкнете от досадни познанства. В други случаи Раци ще откажат финансови услуги, джобът им не е най-пълен, някои май са зачестили с молбите за заем. Гледайте си здравето.
ЛЪВ (22.07 – 22.08) В събота и неделя вие и Раци трябва да се пазите от спорове с близки, нали често разчитате на тяхната подкрепа. Но Лъвовете няма да се примирят с това, което ги дразни в работата, в общуването с познати. Само че ще трябва да поизчакате, да си набележите печеливша стратегия, обстоятелства ще помагат да се справите с проблема. Ако нещо лично не върви, не тревожете роднините.
ДЕВА (23.08 – 22.09) Тази събота и неделя Овните ви подтикват да не се изтъквате на преден план в работата и между близки, но хвърляте толкова енергия по задачите си, че ви се ще да го забележат. Време за отдих, за обмисляне на бъдещи стъпки. Девите ще упорстват в досегашната посока, разчитат на влиятелни приятели, доходни идеи. Дамите са стожер на своите любовни връзки и не е време за авантюри...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) През уикенда трябва да се поучите от Близнаци и да не влизате в разправии с близки. Везните се тревожат за делови и лични неща, някои са направо черногледи. Защо, можете да разчитате на предаността и коректността на колеги и роднини, ще ви подскажат добър изход от положението. Дамите ви оказват куп услуги, може би ги водят и чувства, анализирайте поведението им.
СКОРПИОН (23.10 - 21.11) Дните са за отдих, но вие ще ги прекарате на път или в домашни грижи. Е, и ремонт да се наложи, Скорпионите действат с воля да подобрят и разкрасят бита, но по-сприхавите да не дават глас на гнева си, ако близки критикуват или мърморят. В работата мислите за нови проекти, бързо ще намирате сътрудници или помощ от хора, които ценят професионализма ви. Успехът укрепва съюзи.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) Днес и утре ще се държите настрана от спорове на близки и колеги, като Близнаци ще налагате умерено темпо и тон в работата. В ред случаи Стрелците имат нужда и от време, за да преценят точно как да действат, затова мълчат за неразбирателството. Други са недоволни от държанието на домашни, но няма да им се бъркат, знаят, че животът е по-добър учител и ще сложи всеки на място...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) До петък ви владее много ведро настроение, вероятно идват и доста покани за купони и гости. Козирозите се радват на добри резултати и доходи, очертава се да продължат плодотворната си дейност. Само че се намират и куп съветници, които препоръчват разширяване, задълбочаване, завои... Не се изкушавайте от ласкателствата, и в бизнеса, и в любовта отклоненията ще ви донесат проблем.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) Уж дни за отдих, а имате работа. Група Водолеи бързат да приключат своите изостанали задачи, но има и нови спешни, няма да протакат. Околни може да ви се смеят за трудолюбието, скоро ще се види, че е имало защо. Едни правят стъпка в кариерата, втори са доволни от печалбите, трети укрепват лидерската си роля в екипа, между близки. Ако нещо куца, търсете вината първо в себе си.
РИБИ (20.02 – 20.03) Събота и неделя са за отдих, но вие се притеснявате за делови и домашни неща, не вървят според плана ви. Рибите да се откажат от пътуване и гости, а ако се налага са общуват с несимпатични хора – да се заредят с търпение. Ще си изясните куп въпроси и без да влизате в спор, скоро ще имате и влиятелна подкрепа за изпълнение на новите ви идеи. За необвързаните – важни срещи.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар