Хороскоп за 7 април 2016 г.

Хороскоп за 7 април от Антония Мечкова ОВЕН (21.03 – 19.04) До вторник укрепвате финансите и самочувствието си, ала не пилейте пари за глезотии. Овните имат доста нови идеи за делова изява, приложението обещава печалби на целия екип, но шефовете сега нямат време за обсъждане. Потърпете, ще ви дойде ред да споделите плана си, да привлечете подкрепа. Ако сте уговорили купон вечерта, да е само с по-близки и скромна почерпка.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) В четвъртък не споделяте много грижи и радости, вторите обаче са повече. Е, Телците да не се отпускат, имат си работа, някои неща може да са и по-срочни, първо със задълженията да приключат. После идва ред на срещите с близки и познати, за част от знака – и за флиртове. Няма гаранция, че всичко ще е по мед и масло, а все пак можете да съчетаете приятните часове и с редица ползи.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) Този четвъртък е изнервящ, но преди да вините другите, помислете дали не обещавате повече, отколкото можете и реално правите. Дамите от Близнаци по-бързо овладяват обстановката, гъвкави и находчиви са, а и много се съобразяват с желанията на половинката. Така всичко вкъщи е под контрол, а господата си създават яд. Имате служебни амбиции, но трябва да потърпите...
РАК (21.06 – 21.07) В четвъртък вие и Стрелци се натъквате на делови пречки, няма да се откажете от предприетите стъпки. Мнозина упорстват по задачите си, ако им искат помощ – ще се ограничат до информация, съвет. Раците не трябва да се месят в чужди планове, другите да си носят отговорност за решенията. Половинката ви може да разчита напълно на практичността и находчивостта ви, водите с такт.
ЛЪВ (22.07 – 22.08) Четвъртък е доста натоварен, но спорен в деловата сфера. Част от Лъвовете трябва да се пазят от преумора, увличат се в начинания, искат най-бързо да използват получена ценна информация. Втори отдавна се готвят за бизнес партньорство, но думата е на другата страна. Внимавайте да не попаднете на бъбривци, няма да се сработите. Трети получават висок пост, да градят съюзи.
ДЕВА (23.08 – 22.09) Този четвъртък вие ловите нови делови шансове, ще подтиквате и Рибите да бъдат по-активни. Възможностите за печалби и изяви при Девите ще се оформят до следващия вторник, да не се поддават на песимизъм и да не се изолират от приятели, познати. Текущите задължения вършите подобаващо дисциплинирано, но околните имат и други планове, присъединете се към тях.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) Четвъртък пак ви отрежда роля на балансьор в екипа, между приятели и роднини. Везните умеят да отсеят важното от детайлите, няма да се поддават на емоции и ще помагат да се изясняват болезнени проблеми в работа и отношения. Ще преодолеете напрегнатите ситуации, така че делата тръгват на печалба и по-бързо, някои получава и нови отговорности. Пазете се от клюки.
СКОРПИОН (23.10 - 21.11) За четвъртък имате доста задачи, но с бързане няма да свършите добра работа. А и повечето Скорпиони трябва да готвят плановете си за следващи бизнес начинания, имат куп идеи, редно е да потърсят съвети, услуги. Помощ от по-опитни или по-възрастни личности ще ви е от голяма полза, най-търпеливо укрепвайте отношенията. За част от знака – твърде изненадващо влюбване...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) В четвъртък вие и Раци срещате затруднения в работата, поне от разправии на околните трябва да се дистанцирате. Група Стрелци се оттеглят от предишни партньорства, навярно са и огорчени, но с подкрепа на близките си бързо ще пренасочат енергията си в къде по-полезни и доходни начинания. Помагайте на онези, които ви уважават. Можете да очаквате и мотивиращо ви повишение.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) Четвъртък е плодоносен за начинанията ви, упорствайте в работата дори някои колеги и близки да не харесват начинанията ви. Козирозите са търпеливи и последователни, точно са преценили плюсовете и минусите на ситуацията, идеите им са реалистични. Можете да разчитате на подкрепа от приятели, има отношения, които са издържали много проверки. Постъпленията са добри...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) Този четвъртък се пазете от спорове с околните, сега проявявате излишна критичност даже към шефове. Не ви трябва да усложнявате отношения, които без друго са объркани. Водолеите имат сериозни делови задачи, да насочат енергията си натам, ако дейността им е по-творческа, възможни са завидни постижения. Целите и нови печалби, но ще дойдат с помощ, бъдете бдителни.
РИБИ (20.02 – 20.03) В четвъртък по примера на Деви трябва да потърсите по-добри шансове за изява и печалби, щом не сте доволни от някои досегашни начинания. Рибите имат верни приятели, с които ще обсъдят идеи и организация на бъдещ екип. Едни ви помагат, на други вие трябва да върнете благородните жестове, но е от полза за сътрудничеството. А и по-важно, атмосферата е пълна с оптимизъм...


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар