Хороскоп за 6 април

Хороскоп за 6 април от Антония Мечкова ОВЕН (21.03 – 19.04) До неделя оставате в сянката на колеги, познати и близки, но има и проблеми, които не бива много да се протакат. Овните упорстват в работата си и сигурно ще бъдат доволни от напредъка в службата, а и от спечеленото. Познати и колеги може да ви завидят, за завист не е видимото, а обичта и разбирането у дома, те ви импулсират за изява. Мнозина са щастливи от избора си в любовта.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) Хубава сряда, но дали ще се възползвате от деловите шансове, които предлага. Група Телци са така устремени в гонитба на постове и печалби, че май не обръщат внимание на характера на работата, не мислят за творчество. Други подценяват приноса на колеги, нали са ги изпреварили. Ами привлечете ги за съюзници, ще се радвате на високи печалби, утвърждавате се и като лидери.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) В сряда вие и Стрелци ще търсите партньори за изпълнение поне на по-спешни делови задачи. Сигурно ще намерите, сладкодумни сте и убеждавате и най-скептично настроени познати, колеги, пък и клиентите подхождат с повече разбиране към по-дребни пропуски. Близнаците да не показват самодоволство, предстоят и други проекти, да отдъхнат и да пристъпят към своята подготовка.
РАК (21.06 – 21.07) За сряда имате доста работа, а и идеи за промени в дейността на екипа си. На много Раци хич не им се чака с осъществяване на тези виждания, вярват, че по тяхна линия ще дойдат признание, печалби. Спокойно, късметът няма да ви подмине, но ако не проявявате припряност, намалява вероятността от грешки, усложнени отношения. Не рискувайте имиджа си, граден е с толкова старание.
ЛЪВ (22.07 – 22.08) Сряда ви настройва критично, вероятно има и поводи да бъдете взискателни към колеги, познати и близки. По-добре Лъвовете да овладеят това настроение, сега споровете носят риск от усложнени отношения, закъснения и загуби, а те съвсем няма да са по вкуса ви. Търпеливите ще отчетат добри резултати, вечерта е за срещи и купони. Свободните сърца откриват голямата си любов.
ДЕВА (23.08 – 22.09) В сряда ви се откриват добри делови шансове, а дали ще ги оползотворите е мъчно да се каже, май не сте готови с практически проекти. Ако Девите се колебаят къде да насочат сили, с кого да разпределят задачите – ще пропилеят ценно време и резултатът няма да е убедителен. Част от знака се дистанцират от приятели, не одобряват стила им на работа. Все пак потърсете компромис.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) Тази сряда имате добри шансове за професионално утвърждаване и печалби, но ако искате – може да си дадете и по-дълъг отдих. Група Везни имат за уреждане и лични неща, с близките си се чувстват чудесно, ще гледат някак да им угодят, да ги зарадват. Ако сте на служебна вълна, сега вие давате тон на екипа си, а и идеите ви си ги бива, шефовете са доволни и ще ви възнаградят.
СКОРПИОН (23.10 - 21.11) В сряда вие и Водолеи трябва да се пазите от спорове с близки, те обикновено харесват идеите ви и ви помагат. Само че днес не всички Скорпиони са прави, да се съобразяват с критики на колеги и познати, от полза ще им е. Ако не уловите бързо накъде духа служебният вятър, дребните пропуски ще се трупат и ще става все по-мъчно да оправите бъркотиите и особено относно бюджета.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) Тази сряда Близнаци ви подтикват да обедините сили с колеги и близки поне докато приключите някои по-трудни делови задачи. От вчера Стрелците са с много ангажименти, но ако имат да уреждат и финансови въпроси – да не ги отлагат, а и да не се мъчат да извлекат по-големи печалби зад гърба на екипа си. Гледайте си личните отговорности, имате сили, домашните ще са доволни.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) Сега, а и в близките 4-5 дни ще уреждате важни въпроси за деловата си изява и финансова стабилност. Навярно доста Козирози кроят по-мащабни планове, привличат колеги, познати и близки към работата. Дано и другите да действат с вашата всеотдайност и прецизност, има и скрити рискове, които трябва да бъдат избягвани. Вашият бюджет не е под въпрос, а и другите трябва да учите.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) В сряда като Скорпионите добре обмисляйте претенциите си към колеги, познати и близки, много харесват идеите ви и биха ви помагали, но ако се скарате... Водолеите сега могат да направят бърза кариера, но да засилят и бдителността си, съмишлениците им подценяват някои рискове. Вечерта е за дома и най-близките, деца може да ви изненадат приятно, отдавна чакате това.
РИБИ (20.02 – 20.03) Сряда подсказва, че в деловата сфера се задават промени. Рибите ги очакват, бързо ще се приспособят към обстоятелствата, едва ли ще се взират твърде в детайлите. Мнозина от знака са сигурни в своя личен успех, уменията им в работата, а и за общуване са несъмнени. Някои свободни сърца сега ще уреждат лични и домашни неща, най-сетне ще се обвържат с избраника си.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар