Хороскоп за 21 март

Хороскоп за 21 март от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04) Започвате седмицата с амбициозна делова програма. Овните обаче имат и доста съперници, така че освен с идеи да се запасят и с издръжливост, не е време да дават воля на емоции, да отстъпват. Важи особено за дамите, макар че те разчитат и на подкрепа от семейството, приятели. Някои се представят много добре в службата, ще се радват на по-висока отговорност и на приходи.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) Този понеделник ви върви, но и вие не надценявате способностите си, нито реалните шансове. Група Телци сега много разчитат и на подкрепа от колеги, втори се опират на сериозни роднински връзки. Трети да мислят за нови идеи, скоро ще трябва да подхванат работата по тях, ситуацията в деловата сфера се променя доста бързо. Разчитате на себе си, не само на късмет и покровители.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) В понеделник вие и Риби не сте наясно с някакви обстоятелства в деловата сфера, не бързайте да се заемате със стари идеи. Доста Близнаци да се запасят с търпение, нещата ще се подредят, но не така бързо, както им се ще. Вероятно имате и разни варианти за действие, така че няма защо да се нервите, да се боите дали ще се справите. Вечерта ще има с какво да зарадвате домашните.
РАК (21.06 – 21.07) Хубаво начало на деловата седмица, макар че с начинания трябва да почакате. Раците да се включат в екип или да заздравят връзките с досегашни партньори и клиенти. Няма защо да разширявате кръга на бизнес отношенията си, по-важно е да работите упорито и да утвърждавате лидерската си позиция. Това става по естествен начин, околните се убеждават в ефективността на плана ви.
ЛЪВ (22.07 – 22.08) Започва нова седмица, но вие като че ли не сте склонни да се хващате с нови бизнес планове веднага. Лъвовете да се ограничат в рутинните си делови задължения, а като могат – да помогнат и на близки да намерят по-желано приложение на професионалните си способности. Не се поддавайте на по-миньорни настроения, имате идеи, които трябва да готвите за реализация.
ДЕВА (23.08 – 22.09) За понеделник сте готвили амбициозни делови планове, но май няма да е зле да действате по-търпеливо и предпазливо. Някои Деви прибързват по лични причини, мечтаят да уредят домашни въпроси или смятат скоро да се обвържат с брак. Мнозина са заинтересувани от по-високи печалби, но на гърба на приятели и колеги няма как да стане, хич да не правят опити, ще се изложат.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) В понеделник ситуацията не е твърде подходяща за деловите ви планове, но това да не ви разколебава. Везните да си гледат обичайните задължения в службата, а и да отделят повече време за отдих, разходки сред природа. Ще изчакате късмет за изява и печалби, но с финансите бъдете по-внимателни. Не е моментът да ръсите пари, а има хора, които смятат, че джобът ви е без дъно.
СКОРПИОН (23.10 - 21.11) Започва нова седмица, но вие се връщате към теми от предишната. Ако близки ви търсят за помощ, направете услугата, но не се поддавайте на техните настроения, не са най-оптимистични. Скорпионите си откриват някакви грешки в работата, ще ги поправят без особени емоции, а не се боят и да ги признаят. И е по-добре, иначе може да станете прицел на колегиална интрига.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) И вие започвате седмицата с поглед към стари делови проблеми. Е, днес усилията ви са по-ефективни, привличате сътрудници. Стрелците са борбени, а дават пример и на Водолеи. Все пак първо се справете с по-рутинните задачи, после стъпка по стъпка ще разширявате периметъра на действие. Шансът е с вас, а някои са окрилени и от лични неща, готвят се за съжителство, брак...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) Този понеделник трябва да напредвате много предпазливо по делата си, има риск от ненадейни трудности и грешки. Част от Козирозите се уповават на късмета си, но е по-добре да се заемат с усвояване на нови знания и умения, ще им са доста полезни в предстоящите изяви. Бъдете бдителни за имущество, техника, ако ползвате прогнози на други специалисти, не им търсете грешки...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) В понеделник като Стрелците се натъкват на трудности, но те няма да ви откажат от замислите ви. Група Водолеи са хвърлили много енергия в своята работа, очаквали са по-бързо печалби и похвали, но околните сякаш не забелязват нищо. Не се косете, имате и други идеи, и още много сили за изява и печалби, вероятно ще привлечете симпатии. Подбирайте строго партньорите.
РИБИ (20.02 – 20.03) В началото на седмицата имате стари задачи за приключване. Първо направете това, после като Близнаците си изяснете накъде да насочите деловите усилия. Някои Риби ще си открият пропуски в работата, а ако действат в екип – ще бъдат много взискателни и към останалите си колеги. Те може да мрънкат и да се сърдят, а скоро ще ви благодарят, печалбите са добри, перспективите също.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар