Хороскоп за 19 април

Хороскоп за 19 април от Антония Мечкова
ОВЕН (21.03 – 19.04) От вчера разчиствате някои поизостанали неща. Овните като Скорпиони ще упорстват много по поетите делови ангажименти, няма да се изложат. Част от знака привличат вниманието и печелят пълното доверие даже на нови шефове и клиенти. Трудности има, но не е време да се размисляте за още усложнения. Работите, делата вървят гладко и печелите, а се раждат и други идеи за изява.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) Вторник идва с ведро настроение, поемате нови и нови задачи за работа. Телците имат късмет в деловата сфера, но да не се претоварват, в един момент това може да им докара грешки. Пък и ви е нужно време за отдих, срещи с приятели, необвързаните имат завиден късмет в любовта. Някои се водят по капризите на близки, колеги и познати, няма да е с най-положителен ефект...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) Във вторник възникват доста пречки в работата и все пак не бързайте да промените плана си за действие. Група Близнаци трябва да бъдат и много пестеливи, финансите им не са съвсем стабилни и не бива да рискуват да останат без средства за важни неща. Упорствате по задачите си и макар бавно, но ще отбележите окуражаващ напредък особено ако обогатявате уменията си.
РАК (21.06 – 21.07) Този вторник Водолеи ви окуражават да упорствате по задачите си, резултатите ще отговарят на усилията ви. Сега Раците имат и важна роля в екипа, подтикват колеги и подчинени да бъдат по-дисциплинирани, да работят с по-високо качество. Ще има сърдити, но вие не отстъпвайте от казаното, когато дойдат печалбите и наградите, всички ще се убедят: изисквате от обич.
ЛЪВ (22.07 – 22.08) Днес вие намалявате темпото в работата, Риби също ще се повлияят от поведението ви. Лъвовете обичат да са обградени с приятели и познати, да общуват, но дали така не пилеят време за дела и учене? Пък и не всички в такава компания ви подхождат, използвачите не са малко. Някои да бъдат по-грижовни към тонуса си, не са бодри и борбени, а имат обещания към близки.
ДЕВА (23.08 – 22.09) Все още не са стихнали напреженията от уикенда, бъдете по-грижовни към тонуса си. Девите имат задачи в екип, да следят настроенията на колеги и партньори, май трябва да уточняват детайли в работата, а и във финансовите отношения. Колкото по-добре мотивирани са всички, толкова по-висок ще е резултатът. Някои се увличат в приказки, изборът на сътрудници не е точен.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) Вторник не започва най-ведро, задачите ви изглеждат доста трудни. Наистина не са лесни, но Везните имат уменията да се справят, а и могат да привлекат сътрудници, помощници. Общуването с повече колеги и клиенти ще ви окуражи, хората харесват идеите ви. Ако характерът на работата ви държи настрана от близки, вечерта ще наваксате с шеги, много помагате в техни дела.
СКОРПИОН (23.10 - 21.11) Във вторник вие и Овни имате трудни делови задачи, но сте обмислили внимателно плана си и едва ли ще залагате успеха на карта. Едни Скорпиони малко надценяват уменията си, да засилят бдителността и да се вслушват в съвети на опитни колеги. Втори да бъдат по-грижовни към тонуса си. Трети имат финансови проблеми, печалбите не бързат, затова да обмислят разходите.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) Днес и утре не разкривайте много деловите си планове. Вярно, доста Стрелци имат нужда от услуги или сътрудничество, но, от друга страна, няма защо да амбицират и още съперниците си. Шефове, и да са ви обещали съдействие, сега не могат да ви подкрепят, търсете услуги на по-ниско ниво, ще получите. Дами са отзивчиви към грижите ви, може да се учите от професионализма им.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) Във вторник имате доста работа, успехите ви зависят и от покровителството на шефове. Козирозите са сигурни в него, мъчат се да бъдат стриктни и прецизни, сега да засилят вниманието при спешни задачи, там бързината може да ги подведе. Не се отклонявате от предварителната си програма, а колеги и клиенти не могат да се начудят как успявате при толкова тежки ангажименти.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) Този вторник вие и Раци упорствате по служебните си задачи, амбицират ви възможности за творческа изява. Водолеите внимателно проучват нова информация, ще им е от полза в работата, поражда нови печеливши идеи. Можете да бъдете сигурни и във финансовата си стабилност, не харчите приходите неразумно. Добре е да застраховате притежания, има риск от щети.
РИБИ (20.02 – 20.03) Във вторник като Лъвове намалете темпото в работата, ако поискате услуги от колеги и познати – ще ви е по-лесно. Друг въпрос, че Рибите имат хубави идеи, ала сега по-трудно убеждават даже близки да ги следват. Споко, околни бързо ще уловят, че сте далновидни и ще поправят отказа, внимателно сте преценили положителното, доходното и интересното. Някои заздравяват интимна връзка.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар