Хороскоп за 11 април

Хороскоп за 11 април от Антония Мечкова ОВЕН (21.03 – 19.04) В понеделник вие и Стрелци упорствате по задачите си, трудностите не са големи. Но пък са доста, хубаво е да действате в екип или разменяйки си услуги с колеги, познати. Друг въпрос, че ако Овните действат сами, по-спокойно им е, разчитат силите и времето си точно. Не се нагърбвайте с лидерски отговорности и не давайте воля на емоции, всичко ще се оправи.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) В понеделник вие и Козирози се уповавате на шанса си. Той ще помогне, но би било много хубаво и вие да сте подготвили изявите си, иначе импровизациите ще ви уморят осезателно. Едни Телци са склонни да си гледат удоволствията, други са като студенти пред изпит. По-стриктна програма и старание обещават по-убедителна изява, ще се наслаждавате и на свободни часове за забавления.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) Започвате деловата седмица с повече яснота по въпросите, които ви вълнуват. Група Близнаци са се мъчили да убедят колеги и познати за начинания, сега поставят акцент на самоусъвършенствате, усвояване на знания и умения. Скоро и другите ще се принудят да ви следват, успехите ви са убедителни. Ако действате в обществени органи, дръжте строго лидерите да спазват правилата.
РАК (21.06 – 21.07) Понеделник ви зарежда с оптимизъм, имате и доста възможности за изява и печалби. Въпросът е как ще ги използвате. Част от Раците се стремят към нови бизнес партньорства, но май не попадат на точните специалисти, а на приказливци, които пилеят времето и енергията им с обещания. Добре е да се задълбочите в свои идеи и да не се поставяте в зависимост от много хора днес.
ЛЪВ (22.07 – 22.08) В понеделник и за вас е добре да действате по самостоятелни проекти, ще уловите много точно кога да стартирате начинания, как да изпълните плана си. Някои Лъвове имат много амбициозни идеи, вероятно ще потърсят помощ от колеги, познати. Тези кандидати за сътрудничество всъщност са сладкодумци, които обещават, но не изпълняват и вместо да ускорят, ще забавят работата ви. ДЕВА (23.08 – 22.09) Този понеделник вие и Везни се натъквате на трудности в работата. При група Деви те се трупат от 5-6 дни, а и в следващите ще има още. Ако въпросите са финансови, гледайте да ги уреждате по-бързо и максимално точно дори да търпят отлагане, уговорки с приятели. Вечерта е за близките, но не се месете и в техните проблеми. Вниманието и грижата да са за половинка, деца и внуци.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) Тази седмица започва с делови трудности при вас и Деви. Везните умело ще се справят с всякакви колегиални интриги, сега да помагат и на някои близки, не са твърде предпазливи. В други случаи използвате временни общи интереси, за да обедините усилия и да преодолеете пречки, би било грешка да подцените и най-малък шанс. Ако имате идея за преместване и нова дейност, ходът е добър.
СКОРПИОН (23.10 - 21.11) Този понеделник като Риби се съсредоточавате само в работата си, деловите пречки са сериозни. Доста Скорпиони имат идеи за доходни начинания, но заради своя интерес да не забравят и проблемите на околните. В един момент те ще ви подкрепят, а ако сега имат грижи, вие можете да ги окуражите, да им подхвърлите разумно решение. Е, задачите се трупат, но вие сте оптимисти...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) Понеделник ви зарежда с енергия и каквито и делови трудности да срещнете, като Овни ще успявате да се справите. Част от Стрелците са отзивчиви и към проблемите на колеги, познати, близки, ще им съдействат и с намерение да покажат колко нови знания и умения са натрупали. Други ще са по-сдържани, не им допадат използвачи, които забравят и добра дума. Грижете се за тонуса.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) Уж начало на нова седмица, а вие се връщате към стари делови въпроси. Козирозите са работили упорито и сега като Телците могат да разчитат на подкрепа от шанса. Околните обаче не са чак такива късметлии, помогнете им да се справят с грижите си, а те ще се включат по-дейно във вашия проект. В ред случаи ще ви трябват различни специалисти, връзки, по-бързи услуги...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) Понеделник ви дава сили да се справите и с най-трудни делови задачи, но от припряност няма нужда. Група Водолеи ще бързат да завършат започнатото, искат да покажат на шефове, колеги, клиенти какво могат, току виж развалили работата съвсем накрая. Не отлагайте днешни ангажименти за далечно бъдеще и не се престаравайте, имате си критици, завистници. И не залагайте на карта.
РИБИ (20.02 – 20.03) В понеделник вие и Скорпиони дълбаете по задачите. Трудни са, но ще се справите добре и ако не сега, до 3-4 дни. Рибите по усет улавят точния момент на изявите, а подхванат ли нещо – не отклоняват внимание. Сега разсеяните рискуват да объркат много заради минута приказки с приятели или забавление. Ако срещате


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар