Страхотно предложение към всички ценители на смеха и качествената комедия обявиха от най-посещавания във Варна – театър „Бъларан“.

На 3 декември от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център ще бъде представена комедията „Вечера с приятели“с впечатляващ актьорски състав – Асен Блатечки, Мариа Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кристина Янева.

Организаторите пуснаха в продажба специални празнични билети с които всеки може да сподели вечеря с приятели в ден по избор преди или след представлението.
След предварително направена резервация в изискания ресторант „Домът“ /срещу театър „Бъларан/ с радост ще посрещнат всички притежатели на специален празничен билет.
Билетите могат да бъдат закупени най-късно до 30 ноември, включително единствено от билетен център „Българан“ в морската столица.

Страхотна комедия + страхотна вечеря с приятели!

В комедията „Вечеря с приятели“ Доналд Маргулис разказва историята на две приятелски семейства, които са изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата? Разбира се, че няма еднозначен отговор.

Всеки има право да постъпи както намери за добре. Едни избират ”свободата”, други предпочитат да ”носят кръста”, а трети…тръгват на ”уроци по пиано”. Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и пиесата на Маргулис ”Вечеря с приятели”.

Приятно гледане! И хапване!

КЛИКНИ ТУК ЗА ЦЯЛАТА ПРОГРАМА И ОЩЕ ВАЛИДНИ ПРОМОЦИИ