на 14 февруари от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта, зала „Конгресна“

Празнувайте със специалните музикални гости – ТРИО ТЕНОРИТЕ. Смях и награди с водещ БОРИС КАСИКОВ и … 120 мин. смях с театралната комедия „ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ“. Участват: Христо Гърбов, Петя Венелинова, Мариана Крумова, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Любомир Кънев

Вечерта ще започне с подобаващо шоу с много награди а хилядната публика ще бъде „в ръцете“ не на кой да е, а на самия Борис Касиков и Трио Тенорите.

14 февруари – празник на виното, празник и на любовта.

Театър “Българан” търси смелчаци, които да станат част от празнична театрална вечер на 14 февруари 2020 г. в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта, където ще бъде представена в специален вариант комедията “Любов и гръмотевици” с Христо Гърбов в главната роля.

“Направи своето обяснение в любов и кажи “Обичам те! Ще се омъжиш ли за мен?” на своята половинка в компанията на Трио “Тенорите”, звездите от суперкомедията “Любов и гръмотевици” и присъстващите в най-голямата зала във Варна! И не забравяй, всичко трябва да е задължителна изненада за твоята половинка. Затова – свържи се с нас и пази тайната до последно!”, апелират от варненската Арена на смеха “Българан”.

Първите пет от всички смелчаци ще има възможността да направят най-оригиналното предложение за брак. Борис Касиков и екипът на театър “Българан” ще се погрижат събитието да бъде незабравимо и без аналог!

“Всъщност Вие ще станете част от нашия екип защото заедно ще подготвим всички подробности, така, че над 3000 зрители да Ви аплодират бурно а Вие да изненадате по най-оригинален начин своята половинка, гости и приятели!”, споделя Владимир Янев – управител на “Българан”

Всеки желаещ може да се кандидатира като изпрати своето писмо на електронната поща на театър “Българан” – bulgaran@abv.bg. Срока е 31 януари 2020 г. Не забравяйте да запишете и своя телефон за обратна връзка.