Аз нямам от какво да се срамувам от моето дете, каза майката на Тамара Георгиева

„Такива глупости се писаха, които не мога да простя на вашите колеги. Това е срамота! От това, което пишете, мога да си отида от тоя свят. Ние сме почтено семейство“.

Това каза бабата на новата Мис България Тамара Георгиева пред bTV по повод вълната от злостни коментари и публикации, която заля внучка й.

„Тъжно ми е, че наистина такъв отпор се наблюдава. Не е красиво това, което се получава, но Тамара е силна. Тя ми каза: „Бъди готова за всичко, защото в тези среди се случват такива неща“. Може би не ми допадна това шаржиране, другото е нормално, всеки може да каже, каквото си поиска, нали живеем в свободна държава“, добави майката на Мис България.

„Тя има тънко носле. Представете си на тази конструкция да сложи по-малък нос, какво ще се получи? Аз нямам от какво да се срамувам от моето дете“, каза още тя. „Да бъде силна, да върви напред и да работи за хората“, посъветва дъщеря си майката на нова Мис България.

„Не смятам, че може да ме пречупи целият този хейт, аз съм много силно момиче. Не искам нищо да казвам на хората, които ме обиждат. Не ми е напрегнато, радвам се на всичко, което се случва и на короната. Всички ме подкрепят“, заяви самата Тамара Георгиева, цитирана от dunavmost.com