Дългоочакваната среща във Варна с рок идолите на България ще се състои тази вечер /6.12/ в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Билети все още могат да бъдат закупени от билетен център на ФКЦ, както и онлайн ТУК

„Невидими стени“ бе първата мащабна изява на групата от 2013 година насам и с него музикантите отбелязаха своя 25-годишен юбилей в София.

Албумът на групата „Невидими стени“ включва 10 песни. Той е завръщане към по-твърдото звучене. Първият сингъл от него – песента „Моята сила“, вече се радва на огромен успех, а видеото е дело на актьора Асен Блатечки, който този път влиза в ролята на режисьор.

Основен автор на новите песни е китаристът Славчо Николов. Единствено в песента „Равносметка“ текстът е на Александър Петров и тя е посветена на актьора Христо Мутафчиев.

Атанас Пенев – вокали, Славчо Николов – китари, вокали, Иван Калфов – бас-китара, Илиян Диков – барабани, ще изпълнят повечето песни от последната си тава и най-популярните хитове на бандата.

Преди месец музикантите от „Б.Т.Р.“ представиха мащабната видеопродукция „Никога преди“ отново в стилистиката на киното (както и предишните два клипа – „Несбъдване“ и „Моята сила“).

Снимка: Стефан Марков/BulFoto