Асен Блатечки: Ал Пачино е казал, че важното за един проект са три неща

Първо - добър сценарий, второ добър сценарий и накрая добър сценарий, поясни актьорът

"Съгласих се да участвам, защото много ми хареса това които ми дадоха да прочета. Ал Пачино е казал, че важното за един проект са три неща - добър сценарий, второ добър сценарий и накрая добър сценарий. Харесва ми да се провокирам, а и екипът е от млади колеги и не толкова популярни, това също беше една от причините да приема".

Това коментира Асен Блатечки по повод участието му в новия сериал "Клетката", предава NOVA.

"Клетката" е новата криминална поредица, чиято премиера ще е тази есен. Продуцент и автор на идеята е Краси Ванков.

Самият Ванков обясни, че с компанията му се стремят да правят нещо различно и да изненадват аудиторията.
 

"Оттам тръгна и идеята да правим такъв сериал и да търсим различни актьори. Затова потърсих Асен и му благодаря, че се съгласи да участва", коментира продуцентът.

"Участието на млад и не толкова известен екип е голяма възможност и принцип който винаги съм изповядвал и в сериала "Братя". Един продуцент е смислен, когато може да налага нови лица", така обясни той изборът му на актьорски състав.

Роли в сериала имат Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Жаклин Дочева, Мира Бояджиева, Яна Кузова и др. Режисьори са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката. В сценарния екип са Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова.

И двамата не разказа много за сюжета, но загатнаха, че става въпрос за катастрофа.

"Няма да разказвам повече, нека хората да имат момента на изненадата", каза Ванков и добави, че сериалът задава много повече въпроси, отколкото дава отговори.

 
Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар