Аня Пенчева и Кирил Ефремов стават водещи на голямо "Балканско парти" във Варна

"Балканско парти" е събитието, което ще се помни дълго във Варна. На 21 юли на сцената на Летен театър пред всички присъстващи ще се изявят част от най-обичаните и успешни балкански артисти. Ще пеят Тони Стораро, както и гръцката звезда Стан Антипариотис. Сръбската звезда Емир Джулович пък ще представи на живо своите песни, станали златни хитове през последните години. 

Билети за събитието все още могат да бъдат закупени от билетни каси Българан и Летен театър. Онлайн билети от ePortal.BG от ЛИНКА ТУК

„Балканско парти" ще представи неповторимо разнообразие, колорит и мелодичност на балканската музика. Гостите на концерта ще се насладят на истински празник на звуците с едни от най-ярките и любими изпълнители. Те ще се превърнат наистина в един неспирен празник. Музикалното пътешествие, ще зареди всички присъстващи с незабравими емоции, дух и енергия. Имаме амбицията този концерт да се провежда всяка година, като представя най-доброто от балканската музика“, споделя продуцента Кирил Кирилов, който организира у нас и концерта на гръцката супер звезда Константинос Аргирос.

За феновете на сръбската музика пък ще се погрижи Емир Джулович, който пристига у нас с чисто нови песни. В момента дуета му със Сандра Африка „Skote moj“ е хит №1 в цяла бивша Югославия, песента има над 5 млн.прегледа вYouTube. Парчето е кавър на големия хит на Глория и Азис – „Не сме безгрешни“. Джулович ще пее и 21 юли на партито във Варна, където Гърция ще е представена от младия, но вече нашумял Стан Антипариотис, в компанията на Човека глас Тони Стораро. На мястото на събитието ще бъде осигурен и мокър бар за продажба на алкохолни и безалкохолни напитки.

Водещи на концерта във Варна ще са популярните български актьори Аня Пенчева и Кирил Ефремов, които също са подготвили редица изненади за публиката.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар