Анелия с двойно по-малко участия

Анелия рязко е намалила броя на изявите, които приема. Проверка показа, че брюнетката има само по 4-5 участия на месец, а преди за същия период имаше по 10-12 ангажимента. Причината не е, че клубовете нямат интерес, а изпълнителката се съобразява с годеника си Любомир Захаринов.

Милионерът не забранявал на половинката му да пее, както правят мъжете на Мара Отварачката, която след всеки възлюбен спира да извива плейбек, а Анелия искала да е всяка минута до Любо. Тя не желаела да оставя Захаринов вечер сам, защото се опасявала да не му писне да е без жена и да я замени.

"Нормално е да иска да е с него, а не да кръстосва страната и клубовете. Заради това е намалила участията си. Като забременее, сигурно ще спре да пее за поне година. Самата Анелия преди време призна, че мъжът трьбва да се грижи за прехраната в дома, а жената за уюта“ – коментират близки до звездата на фолка, която е много влюбена в богаташа.

Приятелки на фолк дивата издават, че Анелия ревнувала бясно Захаринов, който пък въобще не бил обсебващ мъж. Наскоро бившата на Коко Динев разиграла сцена на ревност в столичен мол пише "Уикенд“.Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар