Андриан Димитров: „Терма Вилидж“ се подготвя за събитието си на годината – бутиковият концерт на Лепа Брена

bgtourism.bg

Интервю с Андриан Димитров за предстоящия бутиков концерт на Лепа Брена във ваканционен комплекс „Терма вилидж“

– Здравейте, г-н Димитров! Тази година Лепа Брена е едно от най-ярките имена, които ще изнесат бутиков концерт по родното ни Черноморие. Защо избрахте това име и лесно ли се стигна до реализацията на концерта на балканската звезда в „Терма вилидж“?
– Здравейте ! Концертът, който организираме с мегазвездата Лепа Брена, е едно от най-големите предизвикателства, с които сме се сблъсквали. Избрахме Лепа Брена, за да направим събитие, което не се е случвало по нашето Черноморие. Ние от „Терма Вилидж“ се стараем да преоткриваме, да правим нещо различно от това, което всички останали предлагат. Организацията на бутиковия концерт е най-сложната от всички, които сме имали до сега, а те са много на брой – с гранд звезди от България и чужбина, включително Васил Найденов, румънската звезда Антония, Любо Киров, Глория, група Сигнал, група Boni M Experience и т.н.

– Кога и къде ще бъде концерта?
– Концертът ще се проведе на 12 октомври 2024 г., събота, от 21:00 часа и ще продължи 90 минути за всички почитатели. Входът в залата ще бъде свободен и е само за гости на хотелите „Еко Терма“ и „Терма Палас“. Мястото, където Лепа Брена ще изпълни своите хитове, е Зала „Зевс“, намираща се в хотелския комплекс „Терма Вилидж“ – досега там успешно се проведоха и другите концерти с гост-звездите ни.

– Как вървят резервациите и къде хората могат да си гарантират място на концерта, за който се очаква всички да говорят и дълго да се помни?
– Към този момент има изключително завишен интерес за място на концерта с Лепа Брена. Само за седмица половината места се разпродадоха. Местата са ограничени, така че съветвам всеки, който желае да бъде част от вечерта с гранд дамата да побърза с резервацията си, за да изживее една неповторима нощ. В пакетните цени от минимум 2 нощувки е включено: 4 пъти изхранване на ден, СПА-център с минерална вода със свойства за подобрение и лечение на опорно-двигателната система, тематични вечери, анимация за деца и възрастни, шоу-спектакли с български фолклор. Това са само част от нещата, които сме подготвили за нашите бъдещи гости. Всички желаещи да се докоснат до Лепа Брена и да чуят песните й, могат да направят резервация, като да се обърнат на телефон: 088 29 75 056 – отдел резервации или на имейл: reservation@thermavillage.com.
Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар