Андреа най-после е убедила Кубрат Пулев да мине под венчилото с нея, шушука се из фолк средите. Спортистът е започнал да тренира народни танци, за да овладее хората преди бъдещата си сватба, пише „Всеки ден“

Кобрата ще бъде трениран от дупничанина Кирил Амбарков, а самото обучение ще се провежда в новия Спортен център „Пулеви“ в София. Комплексът бе открит в неделя лично от премиера Бойко Борисов, като на церемонията присъстваха министърът на спорта Красен Кралев, кметът на столицата Йорданка Фандъкова и още куп известни лица.

Кубрат Пулев е първият ученик на Кирил. „На този етап Кобрата е научил перфектно Правото хоро, а сега работят върху Дунавското“, заявиха близки до боксьора. Най-голяма роля за ученето на народните танци е изиграла годеницата му Андреа, чиито родители са от съседната на Дупница Сапарева баня. Именно фолк дивата, която напусна „Пайнер“ наскоро, е запознала любимия си с хореографа и го е убедила да овладее някое и друго хоро, за да не се излага на бъдещата им сватба.

„Истина е, разбира се. Кубрат тръгва на народни танци“, потвърди любимата на танцьора Андреа. По нейните думи Кобрата обожавал танците, нищо че на пръв поглед нямат нищо общо с основното му занимание – бокса.

Блондинката и боксьорът са сгодени от лятото на 2007 г., но все отлагат сватбата. Припомняме, че Кобрата предложи брак на любимата си на яхта на Слънчев бряг. Докато фолк певицата събирала тен на взетия под наем съд, приятелят й Кубрат се приближил с купичка ягоди и скъпо шампанско. А след като отпила от пенливата течност, Андреа за малко да се задави с разкошен пръстен от бяло и жълто злато, инкрустиран с 12 диаманта. Вечерта, разбира се, завършила повече от романтично в каютата на яхтата. Годежът им може да мине за рекорд, защото продължава цели 8 години. Пулев все се дърпа от подписа в гражданското, а Андреа, като всяка жена, иска да се види в бяло и го натиска за брак.