Хасан и Ибрахим направиха незабравима тази вечер за публиката във Варна, която уважи концерта им. Младите пианисти свириха в зала 1 на Фестивален и конгресен център и съвсем заслужено получиха нестихващи и бурни аплодисменти от присъстващите.

Организирания от театър “Българан” концерт и под диригентството на Красен Иванов, Разградската филхармония партнира на уникалните пианисти-близнаци Хасан и Ибрахим Игнатови а СПЪТНИК бе медиен партньор.

Както информирахме, в програмата бяха включени произведения на Панчо Владигеров – „Концерт за пиано и оркестър N 3“ и на Сергей Рахманинов – „Концерт за пиано и оркестър N 2“.
След финала дълго по-голямата част от присъстващите в залата чакаха наредени буквално на опашка за автографи и снимки с уникалните таланти на България.

Заедно с тях бяха сестрите им Мерлин и Нермин, както и техния баща Денис Игнатов, който също развълнувано приемаше поздравления за децата си. „Това е само началото. Да са здрави, всичко останало се нарежда!“, сподели той със зрителите, които с него съпреживяха радостта от музикалната вечер, подарена от великолепните деца.

22223333

Концерта на Хасан и Ибрахим във Варна. Организатор Театър „Българан“

IMG_0872 (1)