Две жени на 60 и 65 години са блъснати от автомобил на пешеходна пътека в Стара Загора тази сутрин. Починала е жената на 65 години, а тази на 60 е ранена и настанена в болница. Шофьорът е избягал от мястото на инцидента и все още се издирва. По непотвърдени данни, той е управлявал такси и се е движил с много висока скорост.

Инцидентът се е случил около 07:00 ч. сутринта на бул. „Славянски“ в града.

Полицията в Добрич все още издирва шофьор-беглец. Вчера около 19 ч на около 60 метра от кръстовището с ул. „Хр. Ботев” в града, в посока бензиностанция „ОМВ”, неизвестен автомобил помита 20-годишен младеж и го оставя в безпомощно състояние.  Пострадалият е  транспортиран в МБАЛ „Св. Ана” в град Варна с диагноза съчетана травма, фрактури на лява бедрена кост, дясна предмишница , плешка и гръбначен стълб с множество контузи рани по главата, в тежък травматичен шок с опасност за живота. Установено е, че водачът е избягал в посока Автогарата в града.

  Заради псувни, обиди... шофьор отнесе 200 лева глоба

Ден по-рано, на 9 февруари, шофьор блъска 13-годишно момче до училище Найден Геров във Варна и бяга. Детето е получило контузии на коляно и подбедрица, оказана му е медицинска помощ в болница и е освободено за домашно лечение.