Звездната комедия „Да, господин премиер“ отново на сцената на зала 1 във ФКЦ

fc5e1c88d4cc3a5ff306de7bbe496ae5_1557Комедията „Да, господин премиер“ гостува отново във Варна на 4 май от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Билетите са в продажба на касите на театър „Българан“ и ФКЦ. Онлайн билети fccvarna.bg

Пиесата „Да, господин премиер“ е съчетание на убийствена политическа сатира, поднесена с изтънчен английски хумор. Тя е основа на един от най-успешните тв сериали за последното десетилетие. Като добавим към това бляскавия актьорски състав: Кръстю Лафазанов, Георги Стайков, Мариан Бачев, Тони Минасян, Розалия Абгарян, Николай Стоименов, Иван Григоров, Анелия Мангърова, се получава зрелище, което не бихте искали да пропуснете!

Всички прилики с действителни лица и събития са напълно случайни.

В ролята на английския министър-председател се превъплъщава любимецът на публиката Кръстю Лафазанов. Негов личен секретар е Тони Минасян, а Георги Стайков играе водещ на телевизионно шоу.

Пиесата е написана през 2010 година от Антъни Джей и Джонатан Лин. Официало лицензираният превод е от Даня Доганова и режисьорът на постановката Борис Панкин („Коса, „Ах, този джаз“, „Оркестър без име“, „Сако от велур“ и още много други).

 

 

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар