7 черти на „лошото момиче“, които мъжете обожават

Ето с какво лошите момичета омайват добрите момчета

Истината е, че повечето мъже не биха предприели дългосрочна връзка с „лошо момиче“. Но също така е вярно, че този тип мадами много силно ги привличат. До толкова, че нито един от тях не би отказал половинката му да притежава няколко качества на лошото момиче. Вижте кои са и сами ще се убедите защо, пише Флагман.бг.

1. Тя е палава.

Не се преструва, че мрази нестандартното и не се плаши от нови интимни приключения. В леглото с нея никога не е скучно.

2. Лошото момиче е горещо!

Няма да я видиш с плетения пуловер на баба, дори навън да е -20 градуса. Облича се секси и изглежда добре, независимо дали е на работа, на парти или вкъщи.

3. Тя е съблазнителна.

Лошото момиче е като малко дяволче, което омайва само с поглед. Владее изкуството на флирта и знае как да накара един мъж да я желае.

4. Тя е точно такава, каквато е

Лошото момиче не се интересува как изглежда в очите на другите. Не се страхува да върви против правилата и не чувства постоянна необходимост от одобрение.

5. Тя обича да е в контрол

Тя не чака мъжът ѝ да се сети да направи романтичен жест. Тя го вдъхновява да го направи!

6. Тя е директна.

Докато ти ще милваш и успокояваш партньора си, когато е претърпял провал, тя ще му каже право в очите къде е сгрешил и ще му даде поне няколко варианта за действие.

7. Тя не приема нещата толкова навътре!

Няма да седне да рони сълзи, щото, видиш ли, той не ѝ се обадил навреме. Или е предпочел да излезе с приятели, вместо да се гушка с нея пред телевизора. Тя ще се облече супер изкушително и ще отиде някъде да се забавлява. А от това, че не е предпочел нейната компания, губи само той

Източник: fakti.bg

 
Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар