53-годишен мъж е бил застрелян в софийското село Литаково. Това съобщиха от ОД на МВР – София. Изясняват се обстоятелствата около извършеното тежко криминално престъпление. Сигналът за изстрели в частен дом село Литаково е постъпил около 23.30 часа вчера. Изпратените на място служители на районно управление – Ботевград установили на адреса починал 53-годишен мъж с огнестрелно нараняване.

Жената, с която живеел на семейни начала, също е пострадала и е транспортирана в болница за оказване на медицинска помощ, без опасност за живота й.

Извършен е оглед на местопроизшествието и по случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура, предаде „Блиц“.

53-годишеният Начо Четрафилски е застрелян с ловна пушка в дома си. Убийството е станало около 23 часа. Пострадала е и жената, с окято Начо е живеел на семейни начала. Тя е закарана в софийска болница.

Начо Четрафилские от Врачеш, но от години работи като говедар в Литаково. Според първоначална информация причината за убийството най-вероятно е семеен спор за имот.
В полицията има задържани.

Изображение – komentator.bg