Студио Палас ще отпразнува подобаващо своя 20 годишен юбилей

Организаторите канят варненци на 8 и 9 юни от 19.00 часа в зала 1 на театър „Българан“. Предстоят две концертни вечери под мотото „20 години Палас“.

Събота вечер е отредена на възпитаниците на студиото, които ще зарадват гостите в залата с голям мултимедиен концерт-спектакъл.

В неделя от 19.00 часа ще започне втори голям концерт с участието на приятелите от Младежки театър Отражение, Детски театър Арти, Театрална формация Арлекин, Фолклорна вокална група Изворче. Водещ на събитието ще бъде Димитър Горчев.

Вълнението е напълно нормално но Краси Янев и неговият екип не пропускат да благодарят на всички приятели, колеги и партньори за подкрепата през годините. Благодарят и на родителите на прекрасните деца за доверието.

Екипът на „Палас“ сърдечно благодари и на актьорите от ДТ Йордан Йовков Мария Генова и Стефан Сърчаджиев, които снимаха свои епизоди за мултимедийната част на проекта.

Адмирации заслужават и художествените ръководители, които са част от празничните прояви на Палас – Снежанка Димова, Александър Павлов, Виолина Трайкова, Даниела Стойчева, Стоянка Гунчева, Адриана Дянкова, Денка Стойнова.

Проектът е съфинансиран от Община Варна чрез фонд „Култура“.