170 000 лева дълг стоят зад двойното убийство в София

Двойнто убийство в София

Собственикът на голяма строителна фирма разстреля двама души и рани един смъртоносно в главата заради дълг от 170 000 лв. Точно толкова трябвало да му дадат жертвите Вячеслав Коев и Стойка Мишева и синът ѝ Станимир Михайлов, който е с куршум в черепа. По ирония на съдбата собственикът на фирмата инвеститор, за която работели убитите, Дмитро Корупаткин успял да избяга. Точно руснакът подал сигнал в полицията за стрелбата и разказал всичко на ченгетата, съобщава „Телеграф“, цитиран от Марица.

Убийството се разиграло вчера в 10:15 ч в офиса на Драгомир Драгомиров в столичния квартал „Витоша“. На метри от фаталната сграда на ул. „Ради Радев“ 18 има детска градина, където малчуганите през цялото време играели на отворената тераса. Драгомиров, който е собственик на фирма „НД-инвестмънт“, работел с инвеститора Корупаткин. Те направили една сграда, започнали и втора, показва разследването.

В хода на работата обаче се оказало, че руснакът не е превел всички пари на Драгомиров, и се уговорили да се видят в офиса му. Сутринта вчера Корупаткин, управителката на фирмата му „Пейсол“ Стойка Мишева, синът ѝ Станимир Михайлов и Вячеслав Коев отишли на мястото. Между тях и строителния бос обаче станал скандал, тъй като трябвало да му дадат още около 170 бона.

  Бургазлийка уби мъжа си, хвали се, че взема пенсията му, но полицаите разбраха

Сметките показали, че за първата му сграда дължали 104 000 лв., за които имало документ и още около 66 хиляди лева, за втората. 57-годишният Драгомир се вбесил, извадил законния си пистолет „Барета“ и започнал да стреля по инвеститорите. Корупаткин успял да избяга и незабавно успял да подаде сигнал в полицията. Стойка и Вячеслав обаче били надупчени в телата и издъхнали на място. Драгомир от упор гръмнал в главата 34-годишния Станимир. Мъжът беше откаран в Окръжна болница и се борят за живота му.

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар