Театър „Българан“ обяви промо цени на билети за двете хитови театрални комедии в Двореца на културата и спорта. Промоцията е валидна на билетните каси в театър „Българан“ до 20 януари, включително от 11.00 до 18.30 часа единствено на билетен център „Българан“

Промо билетите са част от кампанията „Смях за всички“. Повече информация за постановките може да намерите като кликнете върху съответното заглавия.

Вижте предложенията:

на 21.01.2020 от 19.00 часа – Билет 10.00 лв. или един билет за двама от редовните цени
„СМЯХ БЕЗ ЗАВЕСА“ – най-доброто от комеди спектаклите
Сценична версия и постановка: Николай Урумов
Музикални картини: Мишо Шишков, Нелко Коларов
Подгряващи минути с много награди и водещ Борис Касиков
Участват: Николай Урумов, Ники Станоев, Мария Статулова, Бенда на Професора. Музикален гост – Славка Калчева

Хилядната зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта ще се „тресе“ от смях, музика и танци!
Ще ни заглушават бурни аплаузи – подарък за майсторската актьорска игра на „смъртоносното“ трио комици – Ники Урумов – Ники Станоев – Мария Статулова.
Ще се лее чудесна музика в изпълнение на живо от Бенда на Професора, ще се играят кръшни хора с изпълненията на любимата на всички певица – Славка Калчева – специален гост на вечерта.

на 14 февруари от 19.00 часа – Билет 10.00 лв. или Билет за двама от редовните цени
ПРАЗНИЧЕН МЕГАСПЕКТАКЪЛ – ТРИО „ТЕНОРИТЕ“ И КОМЕДИЯТА „ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ“
Първа част на вечерта: Най-оригиналното предложение за брак, игри с награди с Борис Касиков и хитовете на музикалните гости ТРИО ТЕНОРИТЕ.
Втора част на вечерта: 90 мин. смях с театралната комедия „ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ“ от Кен Лудвиг.
С участието на: Христо Гърбов, Петя Венелинова, Дайана Михайлова, Мариана Крумова, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Любомир Кънев

Ужасно забавна суперкомедия!
В пиесата на нашумелия американски драматург Кен Лудвиг ще видим как една театрална трупа се мъчи да се отърве от ежедневните си неволи. Това води след себе си до куп недоразумения.

Ще се озовете зад кулисите на театъра, за да станете свидетели на семейни конфликти, любовни драми, пиянски безумия и провалени мечти за холивудска кариера. Но когато завесата се вдигне, у зрителите не бива да има никакво съмнение в красивия свят на театъра и спокойно да се насладят на актьорското изкуство.

КЛИКНИ ТУК ЗА ЦЯЛАТА ПРОГРАМА И ОЩЕ ВАЛИДНИ ПРОМОЦИИ